woensdag 24 juli 2013

Vada

Bougiorno amici.

Laatste keer snot voor de ogen. Niet de laatste keer ontbijt. D'r zullen nog verscheidene volgen.
In een van de eerste blogs hadden we over het strand bij Vada. Achteraf bleek dat niet het! strand te zijn waar we hadden moeten wezen, want daarvoor moesten we ergens anders zijn. Beetje navraag en wat onderzoek leverde het volgende op. Een prachtig caraibisch strand met dito zee. Kijk zelf maar,

                        Drie kleuren blauw en een heerlijke watertemperatuur.

Niets te veel gezegd he? Hier wat gesparteld en gesport in het water. Verder op het strand gelegen, en de wat oudere onder ons, gezeten. Op een strandstoel, hoedje op en kleedje over de benen. Tegen het verbranden nietwaar? En we komen tenslotte oet stad en iedereen mag dat weten.
 Terug op de camping weer van die lekkere stokbrood op de skottel en een bakje van Douwe na. Zonder zijn vriend Dommetje want die is niet meer. ( op, triest he?).  Daarna nog wat kletsen en ietwat vochtigheid in diverse kleuren en smaken. Daarna plat

Morgen is het zo'n " alvast een beetje opruim en inpak dag". De echte kampeerders onder ons weten wat dat betekend. Je begint alvast spulletjes die je niet meer nodig hebt op te ruimen en in te pakken om ze even later weer op te zoeken en uit te pakken omdat je ze toch nog even nodig hebt. Verder gaat het voorstuk er van af zodat alleen het bolletje blijft staan. Een leuke klus is alles stofvrij maken. Omdat het niet geregend heeft ( gelukkig maar) zit alles onder het stof. Dat wordt nog even vegen en kloppen.
En dat bij 33+. Maar gelukkig is er nog een zwembad!!!!!

Arrivederci!

Hbes.

Ps. Ook lullig is, dat als je je voeten op de parkeerplaats bij het strand zandvrij gaat maken, in stapt, bij de camping uitstapt om vervolgens tot de conclusie te komen dat je slippers nog op de parkeerplaats staan.  

Moi.

3 opmerkingen:

  1. je raakt ook altijd een of ander kleding stuk kwijt hè .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. Marjan ik doe het anders heb het laatste jaar 2 brillen gemold op vakantie

      Verwijderen