dinsdag 16 juli 2013

Taart!!!!!!!!

Buongiorno amici.

Vandaag "in stilte" voor A. gezongen. Die is jarig maar om nu voor iemand te zingen die 1500 km verderop zit, dat heeft geen zin. Dus hebben we dat in stilte gedaan. Van harte A. Op naar de vijftig. En het voordeel van zo'n verjaardag is dat je direkt een rustdag hebt en....... Dat er taart gegeten wordt.                                                         Een prachtig stilleven nietwaar? 

Voor de rest echt niks gedaan. Een beetje de pokkel bijgekleurd, wat gezwommen, boodschapjes groot, klein en zie boven gedaan en boeken van de boekenlijst gelezen. Met een tennisballetje het overvolle zwembad onveilig gemaakt.  Wel ontbeten maar geen lunch. Te warm. Wel chips en vochtigheid in diverse kleuren en smaken. Ook nog even "gepest".
Voor het avondeten de eerste keer de skottelbraai gebruikt. Toch nog wel een beetje spannend hoor om te bakken op een velletje. Dat pokkeding schuift alle kanten op maar er valt gelukkig niks af. Tips aanbevolen.
Het eindresultaat mocht er desondanks wel zijn.Gesreveerd werden: pommes gratin, filetlapjes en een salade van tomaat en komkommer.

Na de maaltijd koffie en een dommetje en het moet gezegd: het bakken en braden buiten de tent bevalt vele malen beter dan in de tent. En zeker met drieendertig graden+.
De rest van de avond op gepaste wijze doorgebracht met vochtigheid in............

Arrivederci


Hbes

2 opmerkingen:

 1. alles draait om de eenvoud!!
  Wat dit moet worden voor een verhaal?
  Wok op het velletje.
  500 gr, varkensvlees
  1 blik spreciebonen
  1 diepvrieszak aardappelpartjes
  (BBQ kruiden bv Texas (je zit in Italie natuurlij)
  2 eetlepels Conimex woksaus (gember/lemon) niet bij je natuurlijk.......zelf even nadenken.
  \varkensreepjes in de wokolie, dan de aardappels en boontjes erbij. Regelmatig roeren. Als alles gegaard en klaar is de woksaus toevoegen en nog even laten bakken.

  Bijgerecht: frisse salade met bv ananas, komkommer, ijsbergsla en mandarijntjes.
  dit alles bereiden onder het genot van een lekkere frisse witte wijn of ijskoud bier en afsluiten met koffie.......
  eetlekkerensuccesmethetvelletje. kussie Rob en mezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor het recept. Gaan we iets mee doen.
   Gr. Hbes

   Verwijderen