zondag 21 juli 2013

Lucca

Buongiorno amici.

Snot, ontbijt en in de auto. Op naar Lucca. Ook zo'n stad die je gezien moet hebben. Hadden we al maar toch er nog een keer heen. Wij kennen het als de stad van de vele kerkjes. Nou die stonden er nog steeds hoor en ook die hoge toren met die bomen er op.

233 treden om hoog en dan krijg je dit uitzicht


Voor de rest een beetje door de stad geslenterd en op een terrasje gehangen. Overigens gaat het kaartlezen uit het  onvolprezen " nelles" boekje ons ook niet zo goed af hoor.  We komen op hele andere plekken uit dan meneer Nelles bedoelt. Op het moment dat de benen als dieplood wogen en de tong achter ons aan sleepte zijn we maar weer in de auto gestapt naar de camping. Parallel langs de snelweg. Mooie route en als we ooit eens de staatsloterij winnen wordt hier een huis gekocht. We zijn echt verknocht aan Toscane hoor. 
Terwijl we dit schrijven begint het te rommelen. Dat doet het elke dag omstreeks 18.00 uur. Gelukkig zet het nooit door zodat we de hele dag in bikini dan wel zwem- korte broek lopen.
Ook 's avonds is het nog steeds korte broeken en t shirt weer. Scheelt een hoop wasgedoe hoor.
Spaghetti met diverse ingedienten op het velletje in de skottel. Alles wil op dat ding. Daarna natuurlijk nog even kolonisten. Dat alles voorafgegaan aan een bakje van Douwe met zijn grote vriend en achterna gegaan met vochtigheid in diverse kleuren en smaken.
Arrivederci


Hbes


1 opmerking:

  1. goedemorgen allemaal. gefeliciteerd met de 60e verjaardag van grote broer. mooi dat het nog steeds zo warm is, hier ook! drink genoeg en neem genoeg zoute middeltjes...bv patat ( alleen water hoor ik naast me.....ik M ben bij BD en tik dit verhaal.) Fijne dagen verder. groeten.

    BeantwoordenVerwijderen