dinsdag 23 juli 2013

Oma banaan jarig en doe dag

Buongiorno amici.

Hieperdepiep voor oma banaan. Ook voor gezongen. Nog iets harder want ja, het gehoor he? En de afstand natuurlijk ook een beetje.
Dus.........gebak!


Eenmaal vruchten, eenmaal weet niet wat, eenmaal abrikoos/noten en eenmaal bosbessenvlaai.

Dat wordt morgenvroeg dus weer snot voor de kop, en ijs er op.

Doedag dus. Na het copieuze onbijt maar weer in de auto en in de buurt rond gereden. Er is een zogenaamde wijnweg die je gezien moet hebben! Van wie, we weten het niet, maar stel dat we hem/haar tegenkomen en we hebben het niet gedaan.
Het is trouwens maar goed ook dat we niet weten wie het is want we hebben geen wijn gezien. Vandaar wijnweg misschien? Wel olijven maar daar kwamen we niet voor.
Voor de meelezers: globaal ging de route langs San Martino, Castelina Martina, Pastina ( cappuccini en   lemon soda ) Sante Luce (was niet thuis) Deppato, Casciana Terme. Dikke pauze van een paar uur. Heerlijk van de thermale ( nee, geen terminale) baden gebruik gemaakt. Heet water met sproeiers, stroomversnellingen , bubbelbaden, watervallen en een soort van regenbui sproeier. Watertemperatuur geschat op 40+ en voor de rest lichtzwavelhoudend.


Nadat we eruit zagen als een embryo, besloten we er maar uit te gaan en weer terug te rijden.
De geplande route maar ingekort en via Cevioli, Lari, Accaiolo, Laura, Oriano Pisano zo de 206 op en naar de camping.
Uitgewoond terug en dus maar een beste borrel op oma banaan (alweer hieperdepiep).
Honger!!!!   Skottelbraai in actie. Piepers, fagiolini en polo met saus pindi. 
Daarna "kolonisten" en maar weer wat vochtigheid in diverse kleuren en smaken. Op oma banaan maar weer. 

1 opmerking:

 1. ondanks de afstand ( 30 km dichterbij) niets gehoord....je was dr ook niet tussengekomen ahahah. was een gezellige dag, oma banan was heel erg af toen ze weer naar huis ging. alle klein en achterkleinkinders hadden goed hun best gedaan.
  Gebak: pracht foto wederom, smaakt ook zo???
  Watertemperatuur wel aangenaam zeker haha. klinkt erg aanlokkelijk.
  En wij maar borrels drinken op oma banaan die het zelf hield op water.....verstand komt met de jaren zullen we maar denken.
  doei allemaal, bij ons in de pan...gehaktballen, spinazie en vierkante aardappelsblokjes uit de vriezer...en krentjebrij na....R en ik...dames een ijsje.

  BeantwoordenVerwijderen