donderdag 11 juli 2013

Guardistallo

Buon giorno amici.

Zoals gebruikelijk de dag weer begonnen met hardlopen en uitslapen. Maar eerst even dit. Al een jaar of twee loopt H zijn matje langzaam leeg. Tot nu toe volstond een keer opblazen in de nacht. Dat kwam overeenmet een keer de blaas legen ook gedurende de nacht. Nu echter, het gaatje is groter geworden waarschijnlijk, moest er wel een keer of drie geblazen worden. En dat is te gek. Ook gek is dat het gaatje nooit gevonden kon worden maar nu wel. Lijm er op van meneer bison en hopen dat het vanacht over is. Het wordt vervolgd, dat snap je. 
Weer uitgebreid ontbijten met en zonder gebakken ei en heerlijke vleeswaren. De kaas komt nog steeds uit Nederland dus daar hebben we het niet over.
De temperatuur is onveranderd boven de dertig graden dus dat werd weer zwembad. Lekker hoor.  Mooi boekje van tante Lieneke over Kuif. Geschreven door Nico Dijkshoorn, je weet wel. 
In de middag naar de kop van het Blog gereden. Mooi dorpje waar we weer een heerlijk ijsje hebben gegeten. 
      Straatje in het dorpje                                                Uitzicht van af het dorpje
       Mmmmmm ijsje op het pleintje van het dorpje

Waarmee maar weer aangetoond wordt dat de centen zinvol worden besteed.

Op de terugweg boodschappen gedaan en de nodige vochtigheid in allerlei kleuren en smaken aangevuld, maar ook met eterij hoor!!!

Op de camping aangekomen maar weer van die lekkerij broodjes in elkaar geknutseld om op de grillplaat goudbruin laten bakken. Man, is dat genieten. Flesje wit er bij met van die ouderwetse kurken er in. Ploppen dat het een lieve lust is. 

Om een uur of half acht de " warme maaltijd" gebruikt. 
" Eigengemaakte hamburgers " als vliegdekschepen zo groot met sla en aardappeltjes. Lekker toetje na en koffie met en dommetje.

Uitbuiken bij de afwas en daarna lekker bij de tent zitten om de dag te evalueren en plannen te maken voor morgen. Wat daar uitgekomen is houden we lekker nog even voor ons.

Arrivederci


Hbes.


2 opmerkingen: