woensdag 8 juli 2015

Kinderen weggebracht!

Hallo luitjes.

Weer verrekte vroeg wakker. Komt van de hitte en is niet erg hoor. Maar de bakker is pas om 08.00 uur  open dus waarom zou je eerder in het land der levenden zijn. Tuurlijk, toek ( uitspraak in het hongaars: tooeek) moet ook gebeuren maar dan nog moet je wachten. Lekkere broodjes overigens hoor. Croisants met chocola er in, witte broodjes zonder wat en bruine broodjes met kloeten. Voor elk wat wils dus. 
Daarna maar weer in de plompert. Kom je uit als een gekookt ei. Nu niet zo bij de hand doen en zeggen: half zacht zeker. Nee, dit is beeldspraak. 
Tegen enen het tosti ijzer warm gestookt en tosti's gebakken.
Daarna met ons allen in de nog steeds rijdende Renault ( hoezo, altijd storing met de electronica) en afzakken naar het Balatonmeer. 
Daar is een groots en meeslepend popconcert genaamd: Balatonsound, (koekel moar eem) waar o.a DJ Tiesto optreedt en nog een paar toppers. MOET JE BIJ GEWEEST ZIJN !!!  
Begint om 17.00 uur en de dames stappen om 05.30 uur weer in de trein terug. Geplande aankomst op de kemping: 10.30 uur. Morgen meer hierover.

Zo hebben we ze daar achter gelaten. 


t'Was niet helemaal droog meer. Maar........een goed popfestival (woodstock) hoort nat te zijn. Dus is dit een heel goed festival!
Door de regen terug naar de tent waar het ook regende. Temperatuur gezakt van 35 naar 19 graden. Jas aan nota bene. 


Nu zitten we in de tent te kijken en luisteren naar de regen (nog net niet seniel) , schrijven dit blog en lezen een boek. Als het straks droog is gaan we samen nog even een straatje om.

Groet'n

Hbes

1 opmerking:

  1. Zo, dames weg. Nachtje doorhalen! Jasses koud dus opeens. Maar.......koffie met Dommetje.
    Knusse avond­čĹŹ

    BeantwoordenVerwijderen