woensdag 15 juli 2015

Doedag

Hallo allemaal.
A. Jarig. Gaan we vanavond vieren met taart. Van harte. 
Voor de rest een doe dag. Je kent dat wel: twee wasmachines aan de praat. Voorraad inventariseren. Boodschappen doen derhalve. Aldi ontdekt. Altijd goed. Was ophangen. Overigens werden we weer wakker met regen maar dat was snel weggetrokken. Baantjes getrokken in het zwembad. Met de pokpokkers tegen een balletjes aan geslagen. Balletje uit de struiken halen met bezem.


Heb geen idee hoe die grote tafeltennisbatjes heten maar omdat ze een "pok" geluid maken heten ze bij ons al jaren pokpokkers. 
Overigens heb ik, H, een oudklasgenoot van de basisschool ontmoet op de camping. Slaapt hier ook. Hadden we onlangs geen reünie gehad, had ik hem niet gekend. Mooi he? Nog even bijgepraat in het eierkookbad. Leuk.
Was opgevouwen. De skottelbraai weer aan de praat gemaakt. Partijtjes pesten en patience.  Wraps gegeten,

Hier nog niet klaar!


Hier bijna.

Hier op.


 Dus afwas gedaan en nu naar de stad voor taart. Omdat het rijmt: bonnetje wordt bewaard.

Sodeju, nergens taart. Wel ijs. Geen straf.
Nog eem kolonisten en dan plat.

Groet'n

Hbes


1 opmerking:

  1. Pokpokkers.....wat zou je nog voor andere gekke naam kunnen bedenken. Ik zou me er niet druk over maken. Met het zwemmen en de pokken ben je genoeg in beweging. Wereld is klein hè. Kom je op PAPA een oude bekende tegen. Geweldig.
    Lang leve de Aldi, mooi is dat, aan de andere kant wel gewoon. Ook wel gemakkelijk zo nu en dan. Hebben ze daar niet van die enorme supers zoals in Frankrijk? Fijne dag verder allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen