donderdag 10 juli 2014

The day after.

Hola amigos.

Slecht geslapen? Nou dat valt wel mee hoor. Alleen, soms zie je bepaalde beelden voor je, weet je?Nou ja, zo erg is het allemaal niet, toch? Volgende keer beter.........#%$£¥&€.

De dag begonnen in de plompert en daarna het inmiddels bekende ontbijtje. Vervolgens gingen we op stap. Bij de auto kwamen we uitbaatster Nellie tegen. We konden de inhoud van de dakkoffer wel in de garage leggen en als we wilden mochten we wel gebruik maken van strandstoelen en een parasol. Da's toch lief he? De matjes en de slaapzakken hebben we maar in de garage gelegd. Beter voor de spulletjes in plaats van elke keer in de brandende zon in de dakkoffer.
Daarna op naar El Rocio. Een dorpje dat zo uit een western lijkt te komen. De wegen zijn onverhard en overal staan van die hekken waar je paarden aan vast kunt knopen. Verder staan er olijfbomen van wel 1000 jaar oud. Nou, en dan vraag je je natuurlijk direkt af: " Nou, hoe dik zijn die dan wel niet?"


Nou, zo dik dus.

Voor de overige bijzonderheden van het dorp:
Koekel moar eem en kiek ploatjes.
Het dorp ligt in een nationaal park wat mede tot stand is gekomen door steun van het WNF. Het is bekend van de vele soorten vogels die hier voorbij komen. Ornithologen vanuit de hele wereld komen hier vogels spotten. Wij natuurlijk ook.
Nu wil het geval dat de vogeltrek vanuit het park dit jaar vroeg op gang is gekomen en er naar toe iets later dan normaal. Met andere woorden, geen vogel gezien dus.
Daarna door naar het strand van Matalascanas. Even lekker met de kont in de Atlantische Oceaan.
Twee keer blauw. Een keer van het water en een keer van de kou. Nee hoor, viel wel mee, maar het klinkt zo stoer.Daarna weer terug naar onze casa "muy bueno" waar Hans lekker in het zwembad lag te dobberen.
Bij onze komst trok hij zich discreet terug, wat echt niet had gehoeven.
De avond werd door gebracht met pastasalade, kopje koffie met... , twee keer bloggen omdat het eerste stukje zomaar weg was (pokke humeur) en sapjes en zoutjes voor tegen en voor voor de dorst.

Morgen naar Sevilla: spreek uit: Sehbielja. Kiekn wat 't wordt.

Adios amigos

hbes

3 opmerkingen:

  1. Eigenlijk had ik bijzonder goed geslapen! Van Gaal had naar ons moeten luisteren en die Van Persie er uit moeten laten, Huntelaar er in en Krulletje ook, maar ja...........

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had nog even de plaatjes van jullie casa bekeken......alleen die plompert is al de moeite waard!

    BeantwoordenVerwijderen