zaterdag 26 juli 2014

Onderweg naar huis.

Hola amigos,

Gistermorgen vreselijk vroeg, 03.15 uur, uit de veren en na het aankleden een très petit déjeuner genoten op ons dakterras. Dat had Hamza, door ons steevast Hamas genoemd, toch maar even keurig voor ons geregeld. Met een airco limo naar het vliegveld gebracht en om 06,10 uur in het vliegtuig gestapt. Alweer een 737-800. We hadden de eerste twee rijen, zodat als er wat zou gebeuren, wij er als eerste uit zouden kunnen. Hoewel, op 7 km hoogte en boven zee... In Sevilla stond de auto al verder onbeschadigd klaar, zodat we de sleutel in ontvangst konden nemen en onmiddellijk gas konden geven.

 We hebben genoten van een lege vierbaans autovía, van beneden tot driekwart bovenin Spanje. Onze tent opgezet op een camping municipal, waarvan de naam niet het vermelden waard is, omdat we zeer slecht behandeld werden. Vanmorgen om 07.00 uur ging de wekker alweer. Tent afbreken gaat ons net zo slecht af als het tent opzetten. Pokkehumeur dus. Laatste stukje Spanje doorgekrost (omdat ik niet weet hoe je het in het Engels schrijft) en nu hebben we net de tent opgezet op een prachtige camping mét vreeeeeselijk aardig personeel op ongeveer 200 km onder Paris ( spreek uit: Parijs)

Tent opzetten ging goed, wat een wonder!
Zitten nu aan de sapjes en zoutjes voor voor de dorst en voor tegen de dorst, of andersom, wat u maar wilt. 

Morgen de laatste ruk naar huis. Nog maar 880 km. Wie doet ons wat!
Bon soir mes amis
hbes

4 opmerkingen:

  1. Ok. Kort nachtje, wat langer nachtje, slecht opzettende tent, rot camping, pokke tent om af te breken........maar het opzetten ging goed!!ga je niet nog een keer overnachten, om te kijken of het weer goed gaat? In de buurt van Zaltbommel of zo. He jongens goede reis naar huis en let gied op de medeweggebruikers. Die doen vaak zo dom!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Boogtent .....mooi, opzetten feestje hahaha. Ik houd het toch maar bij mijn Hilton.

    BeantwoordenVerwijderen