woensdag 9 juli 2014

Gewoon een lekker daggie

Hola amigos.

Vanmorgen een ontbijtje met een gekookt eitje. Dat rijmt en is nog lekker ook. Een getoast broodje er bij en wat koffie en thee. En dat alles op het terras voor onze casa die we gemakshalve maar "muy bueno" genoemd hebben. Daarna pronto naar Hinojos (spreek uit: ienoggos, met de klemtoon op de eerste o. Boodschappen ( in Pilas) 
gedaan waarbij de enorme voorraad water (zonder hop, gerst en gist) genoemd dient te worden. Ook vermeldenwaardig is " de van de varkensarie" gesneden ham. Echt vers van het mes. Lekker man!!!!  Omdat er toch een marktje was daar ook maar even wezen kijken. Had niet veel om het lijf maar dat is ook niet nodig bij temeperaturen van 36+ of meer. 
Terug bij de casa direkt in de plompert. Lekker fris water met niet te veel chloor erin. Hans de uitbater kwam voor B aan met een waterluchtbed met veel drijfvermogen. Die is zeker bang dat ze zinkt met zo weinig vet om de pokkel. Voor de rest het gebruikelijke ritueel, hapje, drankje, halve perzik, abrikoosje, appeltje ( dus weer dorst) en snacks.
Even een rondje dorp wezen doen. Snikheet en alles dicht. Was ook nog geen 18.00 uur. Dan gaan de rolluiken weer omhoog. 
Straks gaan we voetbal kijken. Alle hoop op een goede afloop.
00.45 uur. Dikke shitzooi. Maar goed, het zij zo..................€#%$&¥.

Buenos noches en morgen een dikke kater.

Adios hbes .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten