zaterdag 23 december 2017

Vrijdag rustdag (2x)

Zoals gezegd rustdag. En wat doe je dan? Preciessssss. Huishoudelijke werkzaamheden. 't Spul in en om onze bedoening een beetje aangeveegd, de witte was (handdoeken) uitbesteed aan tante Wonnie, de bonte was zelf gedaan.


De tralies op de foto noemen ze hier dievenijzers. Massief staal. Kom je niet door. Helemaal rondom het appartement. 
Met de bus naar het hoofdkantoor van resort Frederiksdorp. Zit in dezelfde straat als E. In de bus zitten opklapstoeltjes in het gangpad. Ziet er zo uit.


Je klapt eerst de zitting naar beneden en daarna de donkerbruine rugleuning omhoog en zitten maar. Zo wordt het hele gangpad volgebouwd.


Als er nou achterin de bus iemand uit moet, doen alle gangpadders hetzelfde ritueel in omgekeerde volgorde, de passagier kan er uit en alle stoeltjes worden weer uit geklapt. Vermakelijk ritueel hoor.


En zo zitten we dan allemaal te bussen.
Geld afgedragen, dus schuldeloos kijken of E thuis is om een ijsje te scoren. Was er niet. Ook het familiefluitje hielp niet. Nou ja...... E reageerde niet maar alle honden in de buurt wel. Wat een kabaal joh. Toen ze weer rustig waren kon ik het echt niet laten......... Heb geen vrienden meer in de straat.
Blijkt dat E met haar luie kont in een peperduur zwembad van Hotel Torarica lag. Ook rust zeker.
Tussen de middag een roti gegeten

Daarna weer rustig aan terug lopen, en na een half uur de bus maar weer ingestapt. Warm.
En voor de rest is nog mee te delen dat we halverwege de avond E op bezoek kregen die gelijk ook maar bleef slapen. Gezellig joh. (Nou....gezellie?)
Straks komen S en J.

 Einde rust ;)

HB
2 opmerkingen:

  1. Goed gevulde rustdag. Bussen lijkt me een geweldige ervaring daar.
    Enne.....einde rust...vind je helemaal niet erg 🎅

    BeantwoordenVerwijderen