zondag 17 december 2017

Suriname

Hallo luitjes.

We zijn er hoor. Midden in Paramaribo op ons terras van het appartement zitten we bij te komen van wat we gerust een enerverende dag mogen noemen.
Natuurlijk het vroege opstaan (05.00 uur) met het ontbijtritueel. Om 06.05 uur ramen krabben van de Toyota van onze privé taxidraifster.
Met de trein naar Schiphol. In een ruk door bagage afgeven enz....enz... Tot en met het plaatsnemen op stoel 45 a en b van de " city of Bangkok"
Uitstekende verzorging van de KLM aan boord en dan, op het internationale vliegveld van Suriname de trap afdalen naar het platform in + 32 graden celcius. 
Nou da's wel lekker hoor.
Niet lekker daarentegen is dat je bij de bagageband een mail krijgt van de KLM bagageafhandeling dat er in ieder geval 1 (één) koffer is achtergebleven op schiphol en dat die er maandag misschien wel is.
BALEN jonge. Administratie kostte een uur en wat blijkt:  koffer twee is er ook niet. Weer een uur administreren. Blijkt dat er een storing was bij de KLM op Schiphol en dat 5000 mensen daarvan de dupe zijn, waaronder die twee sukkels uit Groningen en nog 100 mede reizigers. Met elkaar drie uur vertraging &€@$£¥.
Op het vliegveld stond een lieve dame te wachtten om ons naar het appartement te brengen.
Daar werden we opgewacht door Ingrid, de moeder van de verhuurder, die ons uit de brand hielp.
Ze had een heerlijke maaltijd (bami met kip) voor ons klaar staan, bracht ons naar de supermarkt op de hoek, hielp ons geld te wisselen zodat we de meest urgente boodschappen konden doen.
Tandenborstels, tandpasta, deodorant en shampoo.
Nu gaan we ons klaar maken voor de nacht en gaan morgen op alle mogelijke manieren contacten met de KLM.

Tot morgen
HB.

3 opmerkingen:

 1. Ik snap al die vreemde tekens in het verhaal. Kop citroen. Succes vandaag met de KLM .wel lekker dat er een fijne maaltijd klaarstond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och wat balen zeg! Jammer van julie tijd ook...Nu maar lekker acclimatiseren en zennnnnnn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb ik een heel verhaal geschreven zie ik dat het niet geplaatst is.. pfff censuur ?
  Wat kloten voor jullie van die koffers.. maar wel een lekker temperatuurtje daar zeg.. veel plezier en we lezen weer mee. Nu ff vanaf een verrekt kouwe en drukke kerstmarkt in Düsseldorf... E en F.

  BeantwoordenVerwijderen