dinsdag 19 december 2017

Tsjonge jonge..........

Hallo luitjes.
Vandaag een halve dag verloren. Konden we gisteren nog acclimatiserend de dag doorkomen, vandaag lukte dat zeker niet.
Vanmorgen ontbeten met onze dochter. Hoe gezellig is dat. Broodjes, eitjes jus enz.... Zorgden ervoor dat de dag goed begon. 
Maar nadat ze vertrokken was, werd het een ellenlange wachtdag op de koffers. Nog wel één keer contact gehad met de KLM en ze bezwoeren ons dat we de koffers overdag zouden krijgen. Inmiddels is het 21.00 uur en van de koffers, noch de KLM geen enkel spoor. We krijgen ze niet meer te pakken en zij laten ook niets van zich horen. Je kunt de afdruk van de stoelen op onze kont uittekenen.

Trouwens nog wel eem tijd gevonden voor bezinning. Gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om kerstversiering op te hangenMaar ja..... Zoals zo vaak zijn tijden van bezinning slechts van korte duur. 

Je kunt je voorstellen, dat als je geen kant op kan, geen andere kleding of niets bij je hebt, dat het een lange dag is.
Overigens support genoeg hoor van E en haar studiegenoot L. Dat helpt dan wel weer. En ook de apperij maakt dat er ook nog wel gelachen wordt.
Maar eens kijken hoe het morgen gaat.
Sorry voor deze bijzondere blog maar leuker kunnen we het niet maken.

Groet'n

HB

3 opmerkingen:

  1. Taxi naar vliegveld?????? Kijk je begint de vakantie lichamelijk uitgerust..maar verder.....en ja.....het is natuurlijk daar..kalm aan...komt wel.......pfff slecht voor je bloeddruk. Kroeg maar in denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pff balen zeg en belachelijke actie van de KLM...😈 Sterkte ermee!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben benieuwd wat de geldelijke vergoeding voor jullie gaat worden door onze nationale trots.. o nee dat is Frankrijk' s trots... pfff verklaart een hoop. .

    BeantwoordenVerwijderen