vrijdag 14 juni 2019

Vakantie....nou ja vakantie?

Baklava luitjes.

We zijn in hotel Titan Garden. En dat is al heel wat.
Gisteravond om 19.00 uur was het verzamelen op vliegveld Eelde. Het leek wel een reunie. Huggen en knuffelen en hier en daar een verdwaalde zoen. Bandjes om de kofferhandvatten, en daarna zingen. Want: er was er een jarig hoera hoera dat kon je wel zien want dat was Margreet. Een toepasselijk T-shirt was haar deel en een mars twix of een andere candybar was ons deel.


Inchecken verliep probleemloos. Alles was door de reisagent keurig geregeld en daarna konden we naar de poortjes die ons scheidden van belangstellenden.

Uitgezwaaid werden we door Bart en Luuk of waren het nou Luuk en Bart, nou ja, wat doet hetertoe.We werden uitgezwaaid.
Vervolgens lekker soepeltjes door de bagage en paspoort controle en na een kwartiertje wachten, hup het vliegtuig in. 
Lekker lopen op de startbaan en daarna een hoge trap op.

 


Net toen de schemering overging in diepe duisternis verlieten we het luchtruim van Nederland en werd koers gezet richting Turkije. We hebben echt geen idee waar we langs gevlogen zijn maar het was onbewolkt en overal waar we vlogen konden we in de geweldige ruimte verzonken prachtig verlichte dorpen zien liggen. ( vrij naar Marsman)Om ongeveer 01.30 uur plaatselijke tijd klapten we met een harde dreun op de landingsbaan van Alanya. Daarna nog alle formaliteiten op het vliegveld en twee uur bussen. Hetgeen inhield dat we om half zes bij het hotel waren en gingen inchecken. Op z'n Turkse efficientie. Zes uur was alles klaar in konden we slapen. 

Nou ja, slapen
Geen opmerkingen:

Een reactie posten