zaterdag 15 juni 2019

Jeepsafari

Baklava luitjes.

Even terug naar gisteravond:  daar valt niet veel bijzonders over te vertellen. Natuurlijk op zijn tijd een natje en een droogje, met nog een natje,natje,natje en daar na vroeg naar bed. De lange dag / nacht / ochtendvan gisteren zat ons nog in de benen.
Maar.......vanmorgen iedereen weer fris en fruitig aan het ontbijt om daarna met een volle pokkel in drie landrovers 110 gepropt te worden met de bedoeling de buurt van Alanya onveilig te maken.


D'r was ook nog een derde auto hoor met mensen erin maar die paste niet op de foto. Nadat we volledig waren geinstrueerd door de opperchauffeur ging het de bergen in. Niet over de meest hobbelige wegen maar wel hele smalle. Vanuit de auto's werd links en rechts met water gegooid of gespoten naar de andere groepsauto waarbij een begeleider toch wel een heel bedenksel rol speelde. Hij deed namelijk net alsof hij van niets wist.
Boven op de berg aangekomen was er tijd voor een prachtig uitzicht over Anlanya en Konakli, de plek waar wij verblijven.
Na de nodige foto's genomen te hebben ging het door naar de hoogste top de buurt. Daar werden we gebracht naar een plek waar ze originele Turkse pannenkoeken bakten. Die natuurlijk werden voorzien van de nodige zoetigheid of geitenkaas. HEET geserveerd. Je handen verbranden haast zo heet. En heel in de verte hoorde je ook een beste €&@!? van iemand die haar handen bijna verbrande.
Straks deel tw

4 opmerkingen: