zondag 16 juni 2019

Jeepsafari deel drie.

baklava luitjes.

Nou jullie snappen het al....het internet werkt niet echt mee met het bloggen. Of zou er gecensureerd worden.

De plaatjes hebben jullie in ieder geval gekregen. Nu nog de tekst.

Een uurtje hadden we nodig om onze borden leeg te eten en nog met de spijsvertering actief bezig te zijn. Een kleine wandeling bracht ons bij een idyllische waterval . Een statieportret mocht natuurlijk niet ontbreken.
Daarna met z'n allen weer hupsakee in de jeeps en op naar een prachtige lokatie om weer te relaxen. Kwam goed uit want van het vele eten en drinken wordt je toch moe!!!!!
Je kon er vissen, zwemmen, van een waterglijbanen af en in het veel te koude water plonzen. Een van ons kwam noa de koude plons uit het water en hij hapte naar adem van de kou. Even dachten we dat ie er in zou blijven maar toen hij met zijn handen boven op zijn hoofd begon te draaien en een lach van oor tot oor had wisten we dat we ons geen zorgen hoefden te maken. Warme wee eens wordt bewezen dat de mens in het water niets te zoeken heeft. De vissen komen immers ook niet op het terras koffie drinken? Toch?
Een eindje verderop zaten een zestal personen heerlijk aan een waterpijp te lurken. Ze zaterdag erbij als rasechte sultans, omgeven door hun personeel die ook uitgenodigd werden om meet te lurken.
Gezelligheid troef.
Zoals aan alles op een gegeven moment een eind komt ( behalve aan een metworst, die heeft twee eindjes) moesten we op een gegeven ogenblik weer vetrekken. In vliegende vaart reden we de heuvel af waarna we moe en voldaan bij het hotel aankwamen.
Zwemmen, douchen en dineren en daarna naar het theater voor variété. In het Turks, dus dan maar aan de waterpijp, de bar of een partijtje poolen. Natuurlijk met diverse sapjes
Onnodig te zeggen dat we weer een topdag gehad hebben

Baklava en tot ooit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten