vrijdag 27 mei 2016

Rustdag

Hasta luitjes.

Vanmorgen bij het opstaan tot de ontdekking gekomen dat de nescafe nog thuis lag. Dat was jammer maar niet onoverkomelijk. Straks moar eem naar de buurtsuper aan de overkant van het hotel. De koffie bij het ontbijt is ook geweldig. Net zo als het hele ontbijt trouwens. Buffet, endan weten de insiders het wel. Van voor naar achter, van links naar rechts......Heerlijk. Daarna vergaderen met de dame die onze excursies gaat regelen. Leermoment. Mooi. Morgen gaan we naar het loropark en ook staat nog een jeepsafari voor de boeg. Spektakel
.
Daarna uitbuiken voor op het terras.De men en de M&metjes gingen vervolgens op zoek naar een gelegenheid om te lunchen. Heerlijke temperaturen en een prachtig uitzicht over zee was ons deel. Met nog een super restaurantje tot gevolg.
Om 13.00 uur gingen webte voet die kant op. Vanwege de steile neer en opgang werd er nog een taxi gescoord waar een twee tal mee naar beneden werd gereden. In het kader van de leermomenten moest ik maar eem mee. Had met luiheid niets te maken.n
In het restaurant aangekomen bleek dat ze de hele zaak verbouwd hadden zodat we gezellig bij elkaar konden zitten. Helemaal hasta geweldig.


Na de lunch zijn we vrij om te gaan en te staan. Boodschapjes doen, ansichtkaarten worden geschreven en verstuurd. Er wordt gezwommen, een markt bezocht en en passant worden H en H ook nog eem kampioen sjoelen van Espanja, locatie hotelterras.Burgers, broodjes en buitenlui. Met diversevsapjes en andere frissigheid........FEESTJE!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten