dinsdag 31 mei 2016

Bruinvissen en dolfijnen

Hola luitjes.

Vandaag zijn we met ons allen weer op stap geweest. Maar eerst nog even vermelden dat om 07.20 de medicijnenbonzer alweer paraat stond. Kopje dompelaar kofie op terras, gebuffet  beneden, bedrijfskleding aan, even 5 minuten lopen naar de bus, busje komt zo zingen met ons allen, en inderdaad. Hij kwam ook nog.
Een klein half uurtje verder konden we uit de bus en aan boord van een grote catamaran stappen. Op jacht naar bultruggen bruinvissen en dolfijnen.
Met een zware zeegang vlak buitengaats ging het met grote snelheid over de oceaan. Moet nog even vermelden dat in beide drijvers van de boot , onder waterglazen ramen zaten waardoor je onder water naar de vissen kon kijken. Helaas, geen vis gezien. Wel bruinvissen en later ook nog dolfijnen. Wij hadden het soort zondr adhd, dus gesprongen werd er niet. Wel mooie foto's kunnen maken, maar daar hebben jullie niks aan omdat ik ze niet via het blog kan showen.
Na drie uur weer terug op vaste wal. Voor de sensatiezoekers. Er waren geen zeezieken dus er is ook niets geofferd aan Neptunes.
Op de voetjes werd de terugreis gedaan. Over de boulevard met zijn prachtige winkeltjes  duurde dat wat langer dan gedacht want er werd natuurlijk leker geshopped.
Bij thuiskomst even heerlijk afdouchen, buffetten met life muziek. Dit omdat het een canarische feestdag was.
Nog even genoten van het entertainment op het buiten terras met diverse versnaperingen.
Morgen vroeg op. Jeepsafari. Belooft een spektakel te worden , maar daar over morgen meer.

Hasta tenerife

H

Geen opmerkingen:

Een reactie posten