zaterdag 21 mei 2016

H zonder bes, maar met stichting vakantiereizen op tour

Hallo luitjes.

Blog weer open, dus er staat weer wat te gebeuren. Zoals de titel al zegt blijven de besjes  thuis en gaat H " alleen" op tour.
Nou ja, alleen? Via toneel kreeg ik de vraag om als begeleider mee te gaan met de stichting VakantiereizenSW. Google moar eem, ken je zain wat dei luu almoal doun.  stichtingvakantiereizensw.nl
Even overleg met het thuisfront waarop een enthousiast "moet je doen" klonk. Volgens
mij nèt iets te vrolijk, maar goed.
Alles is inmiddels geregeld door een soepel draaiende organisatie (40 jaar ervaring) , er is kennis gemaakt met de overige begeleiders (gezellig!!), vluchtgegevens bekend. En het reisdoel is......Tenerife!
Ik probeer jullie op de hoogte te houden van mijn, maar zeker ook onze ervaringen. Volgens de hotelomschrijving is er wifi, dus dat hoeft geen probleem te zijn. Maar wat ik van de overige begeleiders begreep is een slopende "vakantie" aanstaande en ben je blij als je 's avonds in bed ligt.
Maar of ze me nu al bij de poot hebben? We zullen het zien.........

Hasta Tenerife.

2 opmerkingen: