zaterdag 28 mei 2016

Onze avond van de vrijdag

Hola luitjes.

Allereerst de excuses van het rare einde van het vorige blog. Het gaat nog niet zoals we gewend zijn met de foto's en de tekst.
Dus worden er geen plaatjes meer toegevoegd en blijft het alleen bij schrijverij.
De avond werd ingeluid met een copieus diner in de vorm van een buffet. Van alles er op en eraan. Gesnoept van garnalen, met mozzarella gevulde gefrituurde balletjes, belgische frieten, konijn, vis, kleine karbonaadjes, russische salade ( geen huzaar te bekennen) diverse soorten fruit en een lekkere kaasplank na. Direct een bredere bus besteld voor de dagtour van morgen.
Ondertussen heeft H als wereldkampioen sjoelen van Tenerife zijn certificaat in ontvangst mogen nemen met daarbij een prachtig T Shirt van het hotel. Heeft hij toch mooi Nederland weer op de kaart gezet met deze geweldige prestatie met daarbij H ( niet de schrijver dezes) als goeie tweede.
Daarna de gebruikelijke klusjes van medicijnen verstrekken, kamer een beetje toonbaar maken, en wat hulp verstrekken aan reisgenoten.
En waar beland je dan als de avond valt. Juist. Op het terras aan de voorzijde van het hotel. Mooie verhalen van medereizigers en ook indrukwekkend maar altijd eidigend in een forse schaterlach over het terras. Je hebt pas in de gaten hoelaat het is als de een na de ander met een forse groet zijn voor de nachtrust bestemde tijd aankondigd.
Voor ons zit het er dan ook op en we weten dat we er morgen op tijd uit moeten. 09.00Uur vertrek.
We kijken er naar uit.

H.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten