donderdag 26 mei 2016

Op reis

Hola luitjes.

Vanmorgen vroeg op, eitjes bakken, koffie zetten, snelle douche, ontbijtje doen en daarna de auto in. Weggebracht worden door B en dan naar Tenerife. Zonder de besjes. Om 07.00 uur in Assen op het vertrekpunt. Een voor een komen de begeleiders en medereizigers aan. Samen met de overige familieleden wordt het al snel een gezellige boel daar. Iedereen kent elkaar al van het werk of eerdere reizen maar ik wordt al snel in de groep opgenomen.
07.30 uur vertrek naar Emmen en daarna door naar de Lichtmis.
Iedereen aan boord, totaal 29 personen, en daar bust het hele gezelschap door naar  schiphol. Voor nummer drie eruit en daarna alle bagage uit de buik van de bus. Man wat gaat er wel niet allemaal mee. Iemand met een slimme geest of ervaring ( ik houd het op het laatste) kwam met allemaal rooie bandjes aanzetten die aan het handvat van de koffer gebonden moesten worden.
Is goed, gaan we doen.
Daarna sjokt het hele koor door de wilderneis van schiphol naar gate 22c. Daar staat namelijk ons vliegmasjien.
Maar......na een uur gaf geen enkel bord onze vlucht aan terwijl we toch zo zouden 
   moeten boarden.
Navraag leert dat de gate veranderd was naar D78.. Daar ging het hele koor. Met het zweet voor de kop naar D 78 waar we vrijwel onmiddellijk konden instappen.
Een 5 uur durende vlucht over londen en langs bretagne bracht ons om 10 voor zeven lokale tijd ( we zijn een uur naar achteren gegaan) op Tenerife.
Spullen in en uit de bus en nu zitten we in een prachtig hotel. Lekker gegeten en nu zorgen dat het hele spul voorzien van medicijnen het bed in gaat en lekker slaapt in heerlijke bedden op prachtige kamers.
Morgen meer en misschien ook wel plaatjes

Hasta tenerife

H.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten