dinsdag 7 juni 2022

Te laat.

Hallo almal.

Maak je niet ongerust. Dit gaat over het blog. Door alle drukke schema's en enorme afstanden, gecombineerd met korte dagen, is het er niet van gekomen jullie op de hoogte te houden van de voorgaande dag. 
Gisterenochtend om 10.00 uur vertrokken en om 10.15 grote consternatie in " het dikke beest ". Twee olifanten. Direct op de foto natuurlijk

Alsof we nog nooit een olfant gezien hadden :). Nou, in ieder geval, deze niet. Voor de rest wat apen en koekien en gaten. Niet echt de moeite waard om rare capriolen voor uit te halen. Aan het eind van de middag kwamen we aan bij  Kamp Kwando. Hadden we eigenlijk de dag ervoor moeten aan komen. Ze kenden ons dus ook niet. Zaten we nota bene op de verkeerde plek. We moeten op het Bush Kamp Kwando zijn. Daar werden we allerhartelijkst ontvangen. Een kampeerplek werd aangewezen en hup.....de familie in aktie.
Nog wat sokken er in, slaapzakken en kussens en klaar is kees. In nog geen half uur was de klus geklaard.
 Onderweg hadden we brandhout gekocht dus direct een vuur stoken. Baden Pwel zou zich in zijn graf omdraaien als hij deze poging bezag. Boomstammen zo groot als u het gebintvan een eeuwen oude boerderij moesten in brand.
Dat werd dus niks. Pasta dan maar. Smaakte op datmoment veel lekjerder dan gebraad.

Daarna afwas gedaan en vroeg plat. 20.30 uur. Pikkedonker,  lekker briesje en heerlijk bedje. Morgen, eigenlijk vandaag dus, om 06.30 uur de wekker. Man o man. Dit is geen vakantie, maar werk (vrij naar Marijke Boon).

Totsiens

1 opmerking:

  1. Nou wat een prachtige en spannende vakantie…ik geniet enorm van jullie belevenissen, fijne vakantie hé

    BeantwoordenVerwijderen