vrijdag 17 juni 2022

Afrika 12 juni 2022

 Hallo almal


Om 7:30 uur zaten we weer in de auto richting Muchenje (spreek uit: moetsjendzje). Een rit van 100 km, maar waarvan we wisten dat we er lang over zouden doen door de zandwegen. Het grootste gedeelte van de rit reden we door een nationaal park, dus we hoopten dat we veel dieren zouden tegenkomen. Dit bleek zo te zijn! Zoals de foto's al vertellen zijn we onder andere een tweetal giraffen en een troep leeuwen tegengekomen. Voornamelijk de leeuwen waren erg imposant, omdat ze zich niet lieten afschrikken door onze enorme auto. Aangezien ze midden op het pad lagen waar wij overheen moesten rijden, konden we ontzettend dichtbij komen. Geweldig!Onderweg hebben we een korte koffiestop gemaakt van onze gasbrander (flink uit de buurt van de leeuwen). Ideaal!

Uiteindelijk kwamen we mooi op tijd aan bij onze nieuwe campsite in Muchenje. Precies op tijd eigenlijk, want 10 minuten later zaten we bij de receptie de F1 race op de tablet te kijken. Dat dat kan vanuit Botswana...

In de tussentijd hebben we wat dingen kunnen regelen voor de laatste dagen die we in Afrika zijn, en hebben we met een heerlijk Botswaans biertje van de laatste zonnestralen van de dag kunnen genieten. 
Ook hebben we een braaipakket gekocht, en hebben we de avond afgesloten met een heerlijke braai bij een prachtige zonsondergang!

Totsiens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten