zondag 27 augustus 2017

Anders dan anders

Bon giorno.

Eerst even wat mededelingen van huishuidelijke aard. Links en rechts worden we overspoeld door goedbedoelde mails en apps met als onderwerp dat het casino in Groningen in brand staat.
In ons hele leven zijn we daar nog maar drie keer geweest. We zijn er nooooit rijk maar ook niet berooid van teruggekomen. Verder zijn we, als we al zouden willen, te laat met het helpen van blussen.
Verwacht van ons daarom ook geen hulpverleningsverzoeken richting psychiatrische zorg of zo :)
Verder zit de klat er een beetje in met betrekking tot het dagelijks bloggen.
Dat komt omdat de wifi niet altijd meewerkt, het veel te heet is om de hele dag bezig te zijn, het voor jullie niet zo interressant is om dagelijks drie keer te moeten lezen dat we weer een ijsje en/of cappuccini hebben gekocht en hoe laat we plat zijn gegaan en dat we vlak daarvoor sapjes als prosecco en birra hebben gedronken.

Wat doen we dan wel: 
Nou, gisteren hebben we een prachtige wandeling gemaakt naar Bonassola.


Dat is een wandeltocht over het traject van een oude spoorlijn. Het ijzer hebben ze weggehaald, vervolgens hebben ze er bitumen ingegooid en een fietspad en voetpad in aangelegd. Slim en mooooi." Werkelijk schitterend" zou B gezegd kunnen hebben. ( heeft ze ook hoor?)

Onderweg zie je dan dit......


En dit........


En dit.......


 Mooi man.

En je raadt nooit wat we daar gedaan hebben? .......  Preciessssss.

Terug kwamen we deze nog tegen. 


 Moest wel eem op de foto, toch?

's Avonds met de schottelbraai gespeeld, ( surf en turf),


 en lekker bij de tent gezeten boekje lezen.

Vandaag weer naar het strand en genoten van drie rondjes Max Verstappen op de camping. Bij hem is de lol der af. WAT DENK JE BIJ ONS DAN?...€&@€&@doodskopgeenplaatjevan€&@.
De laatste foto is van de toekomstverwachting van het weer.


Weinig blogwerk in het verschiet maar veel ........... En nog meer .......... ( één bolletje op een hoorntje)

Arreverderci

HB1 opmerking:

  1. Temperatuurstaatje even bekeken. Dat wordt dus met de stoel rond draaien met de schaduw van de boom ���� vooral niet te veel bewegen en regelmatig een koud drankje en één bolletje. ( kun je vaker eentje nemen) mooi treinritje en idd niet duur. Plezier in de zon. Groeten van ons. Wij deden vandaag Wildlands....was het ook goed weer voor. Ijsjes ook. Ja, ook één bolletje. De MAC. vulde de magen goed .
    Nu koffie. Mooie avond.

    BeantwoordenVerwijderen