woensdag 24 augustus 2016

Re-tours

Ondanks het warme ochtendweer, toch maar eem de loopschoenen aangedaan en om het meertje hard gelopen. Niet lang hoor, ongeveer 25 minuten, maar ja, die pokke heuveltjes hè?
Daarna, ontbijt, een paar bakjes van Douwe, en we zijn weer helemaal au- dessus jean.  De postbodefietsen weer van stal gehaald en op de fiets naar Tours. Mooie fietstocht langs de Cher, een zijrivier van de Loire. Direct door naar de Cathedral die je al van verre ziet.

Oh ja, we hebben liters water mee in gekoelde en bevroren toestand. Maar dat gaat allemaal op. Tres chaud ici.

Natuurlijk gaan we naar binnen en helaas, we kunnen niet naar boven. Wel nog eem fotootjes geschoten natuurlijk.Na het stichtelijke direct, zoals het hoort, naar het terras. Lekkere sapjes en een heerlijke salade


 Daarna retour camping.
Warm, en die pokke heuveltjes vlak bij de camping slopen ons zodanig dat we de rest van de dag, net zoals iedereen hier, voor munt bij de tent liggen.
Na de summiere avondmaaltijd, het opnoemen niet waard, nog eem een rondje "langzaam " lopen en nu weer koffie met niet slimmetje en daarna nog wat andere sapjes.

Bon nuit.

HB ( omdat anders.......)

1 opmerking:

  1. Ziet er allemaal erg warm uit....maar goed te weten dat jullie fiets getraind zijn als jullie terugkomen. Gaan we een kroeg uitzoeken die niet al te dicht bij is om te eten en een beetje te drinken...gezellig! Have fun! (daar is trouwens geen Frans woord bij!)

    BeantwoordenVerwijderen