dinsdag 20 augustus 2019

Saint julienne de lampon deel twee.


Daarna nog heerlijk tapas gegeten en ons zelf op laten drogen in een vreeeslijk hippie tent. Althans het gebouw. De bezoekers / bezoeksters stonden gelet op hun leeftijd al met één been in het Graf maar deden nog leuk mee met de jeugd. Wij dus. 
Na deze ervaring werd de twijfelaar in het hotel opgezocht. Nee, niet de nachtwaker, maar het nèt te smalle bed. Dat zou nog wel een spektakel worden.

Maar dat werd het niet. Heerlijke douche, dito ontbijt , de auto uit de parkeergarage gehaald, waar we overigens zat in konden met onze totale hoogte van 2.10 meter. Deze was 2.15:).

Verder maar weer, nog maar 543 km tot de camping. Onderweg nog een paar keer genoten van onze tolbadge waardoor we in één keer door konden rijden. Tenzij er van die sukkels in stonden die cash moesten betalen. 
Dan moesten we diep in de ankers en hopen dat we de voorganger niet door de slagroom drukten.


Om een uur of vijf reden we het terrein van de camping op en dik een uur later stond ons dag- en nachtverblijf op een bijna lege camping met de kont tegen het zwembad. In de regen maar die zou in de loop van de volgende dag wel weg zijn.En dat was ook zo. Vandaag genoten van een heerlijke zon en eindelijk rust. Hoewel we op de terugweg zijn begint nu deel twee van de vakantie. Rust dus.

Au Revoir
HB.

Ps. Als er hier en daar rare woorden in staan komt dat door de automatische tekstgenerator. Waar je overigens knettergek van wordt.

1 opmerking:

  1. Hè hè...eindelijk rustig aan doen. Mooie tochtjes maken. Markt in Sarlat. Allemaal heerlijke dingen kopen..... veel plezier .

    BeantwoordenVerwijderen