vrijdag 23 augustus 2019

Nog een Klein rondje " Dordogne " (staat niet op de kaart)

Bon soir luitjes.

Vanacht niet wakker geworden van de kou, maar wel van een house party achtig feest dat tot diep in de nacht duurde. Vond plaats in een achter ons gelegen dorp. Was gisteravond ook het geval. Diep dreunende bassen die tot 03.30 (half vier) druk aan het bassen zijn. Iedereen op de camping wordt er horendol van.
Vanmorgen weer heerlijk van de zon genoten en vanmiddag weer op stap geweest.
Cenac, Daglan Villefranche du Perigord bezocht en natuurlijk niet te vergeten Domme, die van tje. Je weet wel. Het bijzondere Daar is de kerktoren. Die hebben, zoals jullie weten, altijd onze aandacht omdat daar in geklommen moet worden.
Nou hier niet dus. Waarschijnlijk was het geld op, want een hele toren kon niet gebouwd worden. Alleen één platte zijkant. Zelfs de trap paste er niet meer in, dus werd die er aan de buitenkant tegen aan geplakt. Niet te beklimmen, sodeju

Stuk voor stuk allemaal prachtige plaatsjes zoals je hier onder wel zult zien. Tijdens het avondeten werden we verblijd met prachtig gezang vanuit de achter tuin van onze buren. Allemaal shanty's en scouting liedjes (hoe zou dat nu kunnen) gezongen door een koor.

Nu eerst de plaatjes en daarna nemen we nog even wat  boisson dans het pittoreske dorpje onder aan onze pieds

1 opmerking:

  1. Op Vakantiehuizen Dordogne vind je jouw vakantiehuis dordogne. Vakantiehuizen Dordogne is er voor iedereen die een vakantiehuis of andere accommodatie zoekt in de Dordogne, maar wij zijn er ook voor verhuurdeśrs van vakantiehuizen en chambres d'hotes in de Dordogne

    BeantwoordenVerwijderen