zaterdag 24 augustus 2019

Alweer een Klein rondje " Dordogne"

Bonsoir luitjesVandaag nemen we jullie mee naar het uiterste oosten van de Dordogne. We hebben gereden, alweer, omdat het buiten 35 + was en in de auto aangenaam koel. Als  je vanaf de zwarte pijl een ietsje naar rechts gaat en daarna op de D61 en de D 62 omhoog gaat kom je uit in Condat sur Vézère. Voordien nog even Carlux aan gedaan. Vandaar af de " Vézère "  afgezakt to Les Eyzies en daarna weer retour via Sarlat naar de flèche noir. 
We zijn door De meest prachtige dorpjes, schilderachtige wegen, gelukkig gesloten kerktorens geraced, geknord , gesjokt en gedwongen doorheengereden omdat er geen parkeerplaats beschikbaar was. Één parkeerplaats was nog leeg en daar konden we bovendien  nog op ook, maar daar was dan weer niets te beleven. Bij terugkomst op de camping wees de thermometer nog steeds 35 graden aan, genoeg redenen dus om de ijskast mét zijn wachtende inhoud maar eens aan te spreken. Geen bezwaar gehoord, dus de nodige frissigheid maar tot ons genomen. 
Net een heerlijke paella gegeten en nu onder accordeonmuziek van de achterburen deze blog tot een goed einde aan het brengen.
Volgens de campinggasten vieren de achterburen hun 50 jarige  bruiloft. Nou, van harte, dan.
Het klinkt in ieder geval gezellig. 

En Dan nu de plaatjes.

A demain
HB1 opmerking:

  1. Op Vakantiehuizen Dordogne vind je jouw vakantiehuis dordogne. Vakantiehuizen Dordogne is er voor iedereen die een vakantiehuis of andere accommodatie zoekt in de Dordogne, maar wij zijn er ook voor verhuurdeśrs van vakantiehuizen en chambres d'hotes in de Dordogne.

    BeantwoordenVerwijderen