donderdag 11 januari 2018

Weer thuis

Hallo luitjes.
Op 6 januari 2018 normale tijd opgestaan en kalmpjes aan bezig geweest om de grote koffers, kleine koffers en tassen in te pakken. Nog eem in de plompert en daarna werden we door onze taxibusmevrouw Rachel afgehaald. In een twee uur durende rit naar het vliegveld. Eerst nog wat gegeten en gedronken en daarna het hele circus van douane, paspoortcontrole enzovoort.
Een maal daar doorheen nog wat souveniers gekocht en onze laaste suridollars omgewisseld voor euro's bij een hindoestaanse dame. Kleine poot uitgetrokken maar dat mag. We kunnen er in Nederland toch niets meer mee.
Vliegen ging otjepietje. Uitstekende verzorging. Niet slapen geslapen maar wel een vliegtuigsapje. "Gin tonic" .  Op Schiphol al onze bagage van de band gehaald :) en toen het laatste  stuk in de trein waar we werden van het station opgepikt door C en K. 12.30 uur thuis.
Geweldige reis gehad en we gaan zeker nog een keer terug om de gezellige mensen, het heerlijke eten en het lekkere weer opnieuw te ervaren. En......om datgene te zien wat we nog gemist hebben. Het was "ABI PRISIRI", of te wel GENIETEN!!!!!!!!!
Groet'n
HBSJ, E komt over drie week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten