dinsdag 2 januari 2018

Knapperij

Hallo luitjes.

Vandaag rustdag. Eem bijkomen van de laatste dagen en nacht......... Rustdag? Maar niet voor je oren. Er wordt nu nog steeds geknapt dat het een lieve lust is. Door heel Paramaribo is men nog volop bezig. En zodra het op is wordt er weer nieuwe gehaald bij de vuurwerkboer. Dozen vol worden nog verstookt en niet de minste soort. Het vuurwerk van " bommen berend", toch niet het minste, verbleekt er bij.
Vandaag nog eem in het centrum van de stad geweest. Uitgestorven. Iedereen zit buiten met familie en buren feest te vieren. Taxi's en bussen rijden niet. Dus lopen of niets. We wilden de Nederlandse ambassade even zien. Veel over gehoord en tenslotte een soort van werkgever in verband met de visa die er verstrekt worden aan de Surinamers die naar Nederland komen.
Zonet de spullen ingepakt voor nog een drie daagse tour. Fredberg is het doel. Koegel moar eem. Kerel het een berg zain vanoet vlaigtuug en denkt: " doar joag ik toerist'n teeg'n op." 
Nou, dat doen wij dus ook. Nacht over in een hangmat onder de sterren, een dag chillen in,op en om een rivier en derde dag weer terug.
Dus, eem rust voor de bloglezers.

Tot ooit

HBSJ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten