donderdag 12 augustus 2010

Raften!!!!!!!

Zo luitjes...

Vandaag om half 9 opgestaan en toen ontbeten. Tosti's met kaas of toast met gebakken ei. Vroeg ontbeten want we zouden om kwart voor tien opgehaald worden door een mini-busje die ons naar het startpunt van de ayung rivier zou brengen. Die kwam natuurlijk drie kwartier te laat!! Op de Ayung rivier gingen we raften. Voor de mensen die niet weten wat "raften" is :) Dat is varen in een rubber-opblaas-bootje op een rivier met erg sterke stroming en met grote rotsen waardoor en veel golven zijn. Erg leuk. We hebben 11.4 km op de Ayung rivier geraft. Om te voorkomen dat je verzuipt (jaaaaa, zo sterk is de stroming ja!!!) moest je allerlei veiligheidskleding aan, zoals een zwemvest en een helm. Maar op sommige stukken van de rivier is de stroming niet zo sterk dus moet je peddelen om vooruit te komen. Dus een peddel is ook handig.
Om het peddelen gelijk te houden gingen we tellen: Satu (1), dua (2), satu, dua, satu, dua, satu, dua, satu, dua, satu, dua, STOP!! (<)
Rond 1 uur stonden we weer op het droge. Bij aankomst kreeg je een (warme) handdoek en bij de prijs van het raften in kon je ook eten (lopend buffet). Lekkeeeeeer!!
Na het eten weer op weg naar het hotel. Om half 3 kwamen we daar aan. E. + S. meteen zwemmen, want de bikini's waren toch al kletsnat. H. ging er ook in, in z'n prachtig mooie SpongeBob zwembroek!
Hier is een foto (die 1 of andere kerel gemaakt heeft langs de kant van de rivier) van ons 4-en + piloot/chauffeur/kapitein in het rubberen-opblaas-bootje.

                                                                zo maar een leuk plaatje.

Voor de rest van de dag het gebruikelijke patroon. Zie daarvoor de vorige blogs en vul zelf maar in.

Groet'n en tot de volgende keer,


hbES.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten