vrijdag 13 augustus 2010

Brommertje rijden en Balinees dansen.

Zo luitjes.

Alweer de laatste dag in UBUD. En die moet je nuttig besteden dachten we. Dus...... brommertjes gehuurd, helmpjes op de kop en crossen maar. Door prachtige rijstvelden, schitterende kampongs, vreeselijk druk verkeer en rustige b weggetjes. Kinderen achterop en het was genieten geblazen. Pauze gemaakt midden in een kleine kampong met thee en cakejes. Daarna weer verder en onderwijl stoppen voor foto's en filmpjes.
Thuis gekomen even afkoelen in de pool en H weer op de brommer om nog wat meer te zien. Hoewel we ons hadden ingesmeerd met factor 30 heeft de zon toch kans gezien nog even een handtekening op ons achter te laten. Rooie neuzen dus.
's Avonds, na het eten naar een Balinees dancespektakel geweest in het Kings Palace. Opgevoerd werd een Legongdance. Allemaal verklede mensen en prachtige Balinese dames, mooie kostuums en een verhaal waar je niets van snapt. Geeft niks, het was de moeite waard.
Net op het moment dat de kont zeer begon te doen was het afgelopen. Precies goed dus. Het avondeten was een vluggertje, dus na de voorstelling maar weer naar het restaurant gegaan voor het toetje. Over toetjes gesproken, de bediening keek ietwat verbaasd toen we weer binnenkwamen. Maar gezegd dat we dat altijd zo deden in Nederland.
Straks alvast de rugzak maar weer reisklaar maken en plat.

Groet'n en tot de volgende keer.

HBes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten