donderdag 7 maart 2019

Laatste dag alweer.

hallo luitjes.

Inderdaad, de laatste dag alweer. Op tijd eruit en ontbijtje met gekookt en gebakken ei. Daarna de gehuurde auto terug gebracht en vervolgens weer per pedes apostelorum terug naar ons appartement. Onderweg nog eem een bosje bloemen gekocht voor de bijzonder vriendelijke dames van de receptie. Met een breeeeeede Surinaamse lach ontvangen.
Daarna de stad in om souvenirs te kopen. Onderweg ook nog eem een schaafijs ( maracuja/ananas en een ananas) gescoord. Zo lekkerrrr man.
Via de markt vol met vis, groente en fruit weer terug. Natuurlijk moest er nog even gezwommen worden en zowaar, we kregen ook nog een beste bui op de kop.
Bij wijze van spreken dan, want we zaten natuurlijk op de veranda. Ik bedoel maar, die staat er natuurlijk niet voor de flauwe kul, en wij zijn gekke Gerrit niet.
De avondmaaltijd werd gebruikt bij restaurant De Gadri aan de Zeelandiaweg. Waren we op maandag ook geweest en luitjes..... Dit is met recht hét lekkerste restaurant van Suriname en de rest van de wereld.
Vanavond hadden we rijst met pom en kip, en bami met rund. Onmiddellijk duidelijk voor wie wat was natuurlijk. Wijntje en parbootje maakte het feest compleet.
Boterzacht rundvlees met een heerlijke gembersmaak en de pom was zo smaakvol dat één engeltje bij lange na niet genoeg was. Daar heb je wel de hele hemel voor nodig.
Tot slot de laatste caiparinha bij "zus en zo". Braziliaanse cocktail.
En zoals je op de foto ziet, geen probleem met een half vol of leeg glas. We hebben de glazen tot op de laatste druppel leeg gezogen. Net zoals we dat gedaan hebben met onze vakantie hier. Helemaal tot op het laatst genoten van alle aardige mensen, het lekkere eten en het mooie weer.

Het was weer ABI PRISIRI.Geen opmerkingen:

Een reactie posten