woensdag 20 juni 2018

Rustdag...... Nou ja, rustdag?

Vandaag een RUSTDAG. Dat wil zeggen, een rustige opstart want de rest van de dag was weer bikkelen hoor.
Na het ontbijt met het hele koor naar de markt. Een gezellige wandeling van ongeveer een klein half uur.
De gebruikelijke artikelen van zo'n markt zoals kleding, leren tassen, siepelleren portemonaies, leren riemen, jurkjes, lingerie, hoeden en petjes werden door ons gekeurd en hier en daar ook gekocht.
Niet te vergeten de horloges, armbandjes en andere goedbedoelde prularia werd gekeurd of afgekeurd.
Geen foto's van want het toestel wilde nog steeds niet mee werken.

Na de middag was er onder andere vertier op het dakterras. Handboog schieten stond op het programma.


Hier kwamen Henk zijn verborgen kwaliteiten naar boven. Meer dan dertig punten schoot de beste man. De boogvaardigheid zou Wilhem Tell doen verbleken. Hij werd dan ook de trotse kampioen van het "boven gebeuren".Daarna daalde het gezelschap af naar de begane grond waar onze animator een dartscompetitie opzette.


Vele pijlen werden gegooid en opnieuw bleek Henk een " meester op de pijl" te zijn. Met grote overmacht gooide hij iedereen de dood in zodat hij de zeer terechte winaar werd. Een medaille en eeuwige roem viel hem ten deel.


Deze tweede nederlaag werd door een deel van de verslagenen weggespoeld aan de bar terwijl een ander deel in de jacouzie belandde. Gelet op de gezichten was de nederlaag snel vergeten. Echter er moest nog een krachtmeting komen, namelijk de bingo. 
Dat deden we na het diner waarbij iemand Henk zijn toetjes aanbood als hij niet mee zou doen.


Henk deed dus wel mee. En wat gebeurd........preciesssss. Hij verliest :)  Laurens was de gelukkige om een grote fles champagne in ontvangst te nemen.
En Laurens zou Laurens niet zijn als hij niet spoorslags naar de bar zou gaan om terug te komen met een hele serie chique glazen waarin hij zijn champagne uitschonk en iedereen liet meedrinken. Hulde!
 Natuurlijk werd er nog eem gepoold (dik verloren) en daarna tijd voor de karaokeGrote sterren traden op met de meest ontroerende nederlandse meezingers met als grootste tophit.....
"De Vlieger" van Hazes.
Schor ging een ieder na dit songfestival zijns weegs. De een naar boven en naar bed en de ander pikte nog eem een terrasje. En de begeleiding........die ging de dag van vandaag nog even evalueren en de dag van morgen alvast voor bespreken. En laat dat nou net bij een strandtentje moeten gebeuren.
Afzien hoor :)

Buenos noches.

3 opmerkingen:

 1. Hahaha, stiekem geoefend zeker.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, strandtentje, mooi temperatuurtje, pilsje......gezelligheid samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Henk, wat een juiste verwoording van de leuke week.
  Het was een mooie vakantie! Heb veel nieuwe mensen leren kennen, veel gezien en veel geleerd! Genoten!

  ..... Het was een mooie vakantie.. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen