dinsdag 19 juni 2018

Marinaland


Vanmorgen, na het ontbijt vertrokken op de voetjes naar het busstation. Wel vijf en een halve minuut lopen. Het doel was een bus te halen die ons naar Marinaland te brengen. Dat is een pretparkachtig iets voor waterratten maar ook met een soort dolfinarium en papagarium. 
Nou de bus lukte met glans en voor dat je het wist zaten we er in. Alle 39 koppen geteld en wat ons betreft konden we wel weg. Dat ging dus eem anders want het bleek dat we in de bus naar een ander pretpark zaten. Voor je het wist stonden we dus ook weer buiten.Vrij vlot daarna en in een ommezien zaten we in het goede park en op de tribune voor een papagaaienshow.


Een half uur later hadden we een plek voor de zeeleeuwen en dolfijnenshow.
Kunstig wat die dieren allemaal kunnen. Even zo knap van die trainers om ze dat allemaal te leren trouwens.


Een echt kunststukje was trouwens hoe die dolfijnen met hun trainsters te keer gingen. Meters hoog en ver werden ze door de lucht gegooid. Geweldig.

Daarna voor 40 mensen eten gehaald bij de parkcafetaria. Keuze uit spaghetti, saucijs, hotdog, tunasalad ( want de dolfijnen hadden ze nog nodig) alles voorzien van frites. En natuurlijk diverse sapjes. (Alcoholvrij)

Een en ander werd vrij vlot geserveerd zodat er nog royaal tijd overbleef om van de waterglijbanen en zwembaden gebruik te maken. Heerlijk verfissend. Ook voor de toeschouwers die net iets te dicht bij stonden en kletsnat werden door de enorme boeggolven die sommigen van ons tw weeg brachten.


Tot slot werden de foto's bekeken van de waaghalzen die bij binnenkomst een dikke slang van drie meter lang en vijftien kilo zwaar was om hun hals heen gehangen kregen,
Er waren echt schitterende foto's bij man!!Daarna met de bus weer terug. Afdouchen en eten.
Om half tien bingo. Een rot Engelsman ging er met de hoofdprijs van door. Een fles wijn notabene.
Daarna nog eem lekker swingen op de muziek van de gelegenheids dj " dennis"
Toffe muziek voor elk wat wils. Ook nog eem geroeid in een bootje op de Amstel. Nou dan weet je het wel.
Helaas geen plaatjes want het fototoestel heeft het begeven.
Gaan we morgen wat aan doen. Nu weer snel naar de bar want we hebben nog een dorst jonguh....

Buenos noches1 opmerking:

  1. Mooie dag met van alles wat........de samenzang op de Amstel enz, groot feest na nog een drukke dag.

    BeantwoordenVerwijderen