zondag 17 juni 2018

De dag na de reisdag.

Hola luitjes.

Zoals de plaatjes al aangaven: reizen met de Fc Groningen bus. Wat voor de Emmenaren onder ons toch wel een raar gevoel moet zijn geweest. Met Transavia over de Pyreneen en landen op Girona airport, een stief kwartieregie van Lloret de Mar. Slapen in een mooi hotel ( met en pruts balkonnegie)

En vanmorgen ontbijtbuffet. Vanacht moesten we de administratie van alle kamers overdoen omdat alle bsn nummers zwart gemaakt waren en dat mocht niet van de hotelier.
Dus bij de begeleiding was een wolkig hoofd te bemerken. Het humeur leed er niet onder. Dank zij de vorige groep kwamen we voor de lunch terecht bij het uitstekende cafe "zomers". Prima plek, heerlijk eten maar bovenal een geweldige locatie om de verjaardag van Jan te vieren. Met slingers en gezang, gevolgd door hamburgers, fiet en pizza..
 De kok en uitbater was een Musselknoalster automonteur die hier een eettent begonnen was. Net open en nu al twee groepen van de stichting langs geweest.
Hij gaat een gouden toekomst tegemoet. 
Vervolgens een beetje stadsjokken waar je dan een mooi gebouw tegenkomt wat iets weg heeft van een kerk of een klooster.


Natuurlijk nog even een blik over het strand werpen en daarna aan de slag.
Excursies regelen. Bleek nog een hele "tour" om op het reisbureau te komen maar daarna liep alles redelijk vlotjes. Kwam natuurlijk ook omdat de vorige groep hier een uitstekende indruk heeft achter gelaten. 
Wat we gaan doen blijft nog even geheim maar morgen gaan we naar Marinaland. Een combi van een waterpark met een dierentuin. 
We gaan het beleven.
Nu eerst tijd om het vocht aan te vullen en vervolgens lekker uitbuiken op een luie stoel. Want we hebben toch een heerlijk dinerbuffet gehad jonguh!!!!!!!

Oh ja, hoor net dat we nog naar de disco moeten. Uitbuiken wordt waarschijnlijk in bed gedaan.

Buenos noches

1 opmerking:

  1. Die slabbetjes.....gieren zeg. Kregen jullie van automonteur ook rietjes bij je drinken dan. Vrolijke foto’s .

    BeantwoordenVerwijderen