zondag 4 juni 2017

Nog een dagje met de stichting op pad

Kalimera/spera luitjes.

Na het gebruikelijke ontbijt buffet was het weer verzamelen geblazen in de lobby. Gedurende ons verblijf vroegen verscheidene mensen zich af: " sporen jullie wel? ". Nadat we uitgelegd hadden dat wij op vakantie waren en dat wij wel degelijk serieus te nemen waren gingen we bij ons zelf te rade af wij inderdaad wel spoorden.

Nou dat dddoen we hoor.  Daar hadden wel wel 8 taxi's voor nodig om de hele ploeg naar het centrum van Kosstad te vervoeren. (Overigens alleen mercedessen, voor minder doen we het niet)
Twee keer sporen zelfs. Voor de lunch volgden we het rode spoor .......


en na de lunch het groene spoor. Het rode spoor gaf een blik op het huidige Kos 


en met het groene spoor gingen we zo'n 2000 jaar terug. Het is natuurlijk ook zo dat je wat aan de griekse cultuur moet snuiven niet waar.

Overigens kan het " centrum veilig wonen " hun borst wel nat maken hiero. Nog al wat bevingsschade waargenomen.


Nadat we weer op het goede spoor zaten moest er natuurlijk nog eem geshopt worden en om 17.00 uur waren we weer terug. In de plompert, op het terras of studeren. Voor elk wat wils.


Overigens is het bij thuiskomst altijd weer lijk wat voor handdoekkunst je nu weer tegenkomt op de kamer.
Hier een kleine collage:

                                                  Dat gaan we thuis zeker missen!!!!!!!


Jullie snappen het wel dat na zo'n lekker dagje uit het dinerbuffet niet onaangeroerd is gebleven. 's Avonds werden we verrast op een " Griekse Avond " . Twee heren dansers en twee dames dansers verrasten ons op de meest wonderlijke dansen onder begeleiding van een digitale band. 


Mooi om te zien en iedereen klapte enthousiast mee. Een paar keer werden we uitgenodigd om mee te doen waarbij het luie zweet van de afgelopen dagen als een tsunami van ons lichaam spoelde.
Maar gelukkig kon het verloren vocht na afloop weer aangevuld worden bij de buren.
Het bleef nog lang onrustig op Kos. Hoppa

Kalinacht

H
2 opmerkingen: