maandag 5 juni 2017

Laatste dag en afscheid van de buren.

Kalimera/spera luitjes.

De laatste dag alweer en zoals altijd heerst er een wat onwezenlijke spanning in de groep. Afgesproken was dat ieder zijn eigen gang kon gaan. Een groepje koos ervoor om nog eem de plompert in te gaan, zo als ik zelf. Had een date met M. Stond de hele week al en kon er echt niet onderuit. Dus maar weer in het zwembad zodat niemand nog gelooft dat ik een hekel heb aan zwemmen.


Weer anderen zochte verkoeling op het kiezelstrand vanwaar je Bodrun (Turkije) duidelijk kon zien liggen. Ligt tenslotte maar 8 kilometer zee tussen.
 En nog weer anderen zaten op het terras of gingen nog eem naar Kos stad om de laatste souvenirs te kopen.
Zo dobberde de dag een beetje voorbij. Een enkeling ging alvast bezig met zijn of haar koffer in te pakken.
Na het diner werden de laatste dingetjes door gesproken met betrekking tot de dag van morgen. We moeten allemaal om 09.3o  uur in de lobby staan met een ingepakte koffer en de kamersleutel. Bij inlevering van de sleutel wordt een kamercontrole uitgevoerd en daarna krijg je je paspoort of id bewijs. 
Natuurlijk heb je dan voor die tijd al ontbeten zodat we om 10.30 uur in de bus zitten naar het vliegveld. 
Daarna zien we wel weer.
De laatste medeling was tevens het startsein om naar de buren te gaan voor de nodige verfrissingen van diverse aard.


Natuurlijk moet er dan ook nog eem gedart worden. Ingemaakt.......dat wil je niet weten.


Met een bloedend hart afscheid genomen van de uitbater en zijn serveerster. Zij hebben een goede week gehad en wij ook door hun warme ontvangst en prima bediening.

Zo, nu nog eem een paar foto's van het hotel.


En de groep die hier in zijn voltalligheid bijeen is.Welterusten

H.

1 opmerking:

  1. Zo dat was me de feestweek wel Henkie. En jij zwemmen????? Nooit te oud om van gedachten te veranderen. Pracht hotel, mooie bloempjes enz. Enne Betty, ik zou het zeker willen controleren 😂 Dank voor de verhalen en de mooie foto's. Rust lekker uit thuis.

    BeantwoordenVerwijderen