zaterdag 6 augustus 2011

Vuurwerk en rondrit

¡Hola luitjes!

Zoals gezegd zijn we naar het Festa Major geweest. Prachtig spektakel met als hoogtepunt het groot non-stop briljant vuurwerk. Dit werd afgestoken aan het einde van de pier. Deze pier sluit als het ware de baai voor Sant Feliu af. Het hele strand was afgeladen vol.

Wij ook, van de Sangria (blauw, blauw, blauw) cola en ijs.

Na afloop met de grote meute weer terug door het dorp naar de camping. Dorst, maar wat wil je ook bij 26 graden boven nul.
De volgende morgen in de auto gestapt en een rondrit door de bergen achter de camping gemaakt. Gelukkig hadden we airco. Van het ene naar het andere nationale park en voordat we het wisten reden we van verhard naar onverhard. Grote accasia bossen en uitgestrekte groene (?) vlakten. Einde van de rit was bij de supertoeristische kuststrook waar de ene bak van een camping de andere opvolgde. Dan hebben wij het een stuk rustiger.

Strand en zwembad hebben de rest van de dag gevuld. ´s Avonds uiteraard Kolonisten van Catan gedaan.

Vandaag zwembad, strand, boodschappen en straks flaneren over de boulevard van Sant Feliu. Er moet nog ijs gegeten worden (bedankt) en Clara gedronken worden. Clara is een mix van bier en fanta. Schijnt de lokale specialiteit te zijn. We kunnen altijd nog terugvallen op de sangria (dus wederom: ¨blauw, blauw, blauw van de sangria, (Heino)¨).

Hasta paella

HBES

1 opmerking: