woensdag 10 augustus 2011

Update Waterworld Lloret de Mar

Hola luitjes.


Gisteren zaten we behoorlijk te kloten met de vreemde computer. Foto´s konden niet geUPload worden. Maar we willen jullie ze zeker niet onthouden. Vandaar deze UPdate.
Vanmorgen eerst even een naburig dorpje bezocht: Lagostera. Mooi en meer niet. Oh ja, heerlijke capuchino.
Dan gaan we nu de foto´s`proberen..................
Colaatje d´r bij en nu maar wachten of het goed komt!!De groene draaier bezorgde ons de meeste kopzorgen. Je wordt van links naar rechts door de buis gesmeten terwijl je als een dwaas naar beneden valt. Aan het eind kom je uit in een trechter waarna je als een plumpudding naar beneden valt in een diep zwembad. Volgens E. was dit haar tweede geboorte. (kan je je verder van alles bij bedenken, zoals... Hoe is het met de moeder?.....)
De rooie leek tegen te vallen omdat halverwege de baan bijna iedereen tot stilstand kwam. B daarom als eerste naar beneden. Konden we lachen, dachten we. Dat ging wel even anders. Als een raket door de machine waardoor hij nog roder werd dan hij al was. B ook. Over de gehoorbeschadigingen doen we verder geen uitspraak. (wat zeg je?).
De kleine blauwe met meerdere glijstroken was lekker snel. Maar dat haalde het niet bij de Lange blauwe. Die heet niet voor niets: KAMICHAZES.
Mens wat een loeder. Bijna steil naar beneden en het houdt maar niet op. Kont en kop klapperen wel twee minuten achterelkaar en ondertussen wordt je het zicht benomen door opspatten water. Hier was duidelijk een geval van aqua-plaining. Beneden aangekomen kwam je uit in een soort pìerebadje en E en H klapten zo hard met de hakken op de grond dat er een oorverdoven "merde" uit de poel op steeg en de hakken uit de knieen getrokken moesten worden. Dan is er nog een blauwe waar we met bootjes door heen gingen. Als je al dacht dat je droog over zou komen: Vergeet het maar. Het water werd van achter (rotstreek) over je uitgestort. Verder was er nog een bootjes baan die veeeeel sneller ging maar die staat lekker niet op de foto. Moet je zelf maar heen gaan. Dat zelfde geldt voor de raftbaan. Lekker puh.

Toffe dag gehad. (maar dat wisten jullie al)

Hasta Paella

HbEs


Geen opmerkingen:

Een reactie posten