donderdag 4 augustus 2011

Barcelona dag 2

¡Hola luitjes!


Gisteravond nog heerlijk gegeten bij een restaurantje op een straat parallel aan de Rambla. Paella, iets van vlees 2X en een schaal met diverse tapas. Heerlijk hoor.
Dodelijk vermoeid gaan slapen.
Vanchtend om half acht de wekker en daarna lekker ontbijten aan de overkant van het hotel. Daarna weer aan de sjouw. Als eerste de Sagrada Familia. Mooi man. Minder dan een uur wachten was meer dan de moeite waard om deze kerk te bewonderen.


Daarna met de Metro naar het chocolade museum gegaan. Moet je eigenlijk niet doen, maar ja, ze zijn jong en je wilt wat.Hop weer in de bus en naar Casa de Batlló. Schitterend. Zoek maar even op google dan weet je wat je gemist hebt als je hier nog nooit bent geweest.


Als laatste hadden we de tip gekregen om naar Happy Pills te gaan. Is niet wat je denkt maar wel heel lekker. (nog bedankt W.).


Googlen maar weer. In het hotel hadden we de mogelijkheid onze bagage achter te laten en ons op te frissen voordat we naar de camping gaan. Dat hebben we gedaan en daarna verlieten we dit heerlijke hotel en gingen weer terug naar de camping. Dus bus, trein auto en zo waren we ongeveer drie uur verder.
BARCELONA WAS ECHT GEWELDIG: OLE!!!!!!!!!!!!!!

HASTA PAELLA

hbes

p.s.
Shittos, gvdommes :( . Sombrero in de trein laten liggen! Gelukkig blij met buff :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten