maandag 1 augustus 2011

rondje rijden en heeeeeeele dag zon!

Hola Luitjes.

Gisteren een rondje wezen rijden. Nou dan weet je het wel. Zwaar bewolkt buiten en binnen de auto. Toch een mooi stukje weg langs de kust gereden. Vanaf Sant Feliu de Guixols naar Lloret de Mar. Daar nog even op het strand gezeten. Tjokvol jeugd. Mooi gezicht trouwens, al die gekleurde handdoeken die vanaf de balkonnetjes van zgn "Bijlmerflats" hangen. De jeugd hing eronder. Op de terug weg regen. Misten we al. ´s Avonds begon het festa Major.Gelukkig weer droog. Een rondgang door het dorp van een grote Koningin en Koning die eindigde op een drukke rambla de mar. Leuk om te zien.
We moeten nog even wennen aan de tijdstippen waarop de Spanjaarden eten. We zijn altijd veel te vroeg. Hoewel, het begint al te leren.
Daarna onze tapasdoop gehad. Heerlijk hoor. Mosseltjes, gehaktballetjes, ansjovis, croquettes en gamba´s Met een goed gevulde buik 45 minuten terug gelopen door een donker bos naar de tent. Lang leve de Sangria.
Vandaag echt de zon gezien. Vanaf het moment van opstaan tot nu (17.35 uur) een strak blauwe lucht. Zwembad en strand. Watermeloen, tosti, enz enz enz.... Straks BBQ-en.

Vakantie dus. Morgen naar Barcelona.

Misschien vanaf daar ook wel een blog.
In ieder geval proberen we de volgende keer weer wat fotootjes mee te sturen.

Hasta paella.

HbeS.

2 opmerkingen:

  1. JOOOOOEEEEHOOOOEEEEE de zon! Mooi man! Hier ook vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heyhoiii hier alle dagen mooi weer! Ik hoop dat Sara m'n sms'jes terug. Heeft gehad!?!?!? Groetjes van hier! Zxxxxandasar

    BeantwoordenVerwijderen