maandag 30 juli 2018

Rondrit en - fahrt, maar ook van beneden naar boven vv.

Grüß Gott luitjes.

Lange titel deze keer dus ook veel gedaan en gezien.

Zo begonnen we relaxt met een auto rondrit (bleek alleen maar naar boven en weer naar beneden over dezelfde weg te gaan, maar dat ter zijde).


Zo zag de route eruit die we wilden doen. Maar dat reed eem anders. Prachtige weg omhoog tot 2 km. Met onderweg een echte skispringschans die in bedrijf was.


Stond een bordje bij dat je daar niet mocht staan. Wie doet dat nou? Zo'n bordje daar neer zetten.
Wel hoog hoor en er werd driftig vanaf gesprongen.

Mooie uitzichten waaronder het drielanden punt van Oostenrijk, Italie en Slovenie.

Daarna door naar Villach waar we dit bootje gehuurd hadden om naar de Faaker See te dobberen.De drie foto's die we van " alle bijzonderheden " gemaakt hebben willen we jullie zeker niet onthouden.
Voor de rest stelde het eigenlijk niks voor. Om met een afgelopend weekend minder suksesvol Nederlandse autocoureur te spreken: "schijtzooi". Echt niks aan en onderweg ook nog in slaapgevallen.
Gelukkig was B bij de les en de tijd zodat jullie nu niet hoeven te zeuren dat het allermooiste net op dat slaapmoment te zien was. Niks.....
Gewoon "schijtzooi".

Maar........ Alles werd weer goed gemaakt in Villach zelf. Ze zijn daar bezig met de Villacher Kirchtage. Houdt in dat er een week lang feest gevierd wordt.
Mooi man. Iedereen loopt er in lederhose of dirndel. (Durfde er geen foto's van te maken, slap hè?)
Veel lifemuziek van die Tiroler Egelländermusik en dat soort spul. 


Lange banken, pullen bier en fietsers, einhaken, handen klappen en dansen op van die deuntjes waar je normaal gesproken gek van wordt maar nu uitbundig meezingt.
En wat eet je dan. Kirchtagesuppe en schnitzels.....
Helemaal top hoor. En ook nu kun je wel weer stellen dat we moe en VOLdaan weer naar huis zijn gegaan. ( hee....)

Morgen weer een rustdag. Moar kiek'n wattwordt.

Tsjüß HB ( want.....precies)


1 opmerking:

  1. Rustdag.....bergomhoogsleurding is rust. 1 schaats ..dus ook rust. Skischans alleen op 1 januari en dat was het niet. Leuk bootje en lief dat jullie al die andere mensen ook meenamen..
    maar als je dan besluit om geen foto te maken van jezelf in een Lederhose of Dirndelkleid doe je iets niet goed. Hadden jullie veel lezers ongetwijfeld veel plezier meegedaan. Maar het bezoek aan het eetgedeelte maakt alles goed. Alleen die grote pullen bier mis ik op de foto’s . Succes met rusten morgen.

    BeantwoordenVerwijderen