donderdag 16 februari 2017

Weer thuis

Hola luitjes.

Voor de laatste keer geontbijtbuffet. Daarna natuurlijk nog eem dakterrassen want we hoefden pas om twaalf uur uit de kamer. Dat werd dus 1 over twaalf maar dat gaf niet. Voor de rest een beetje omhangen tot 20 voor een (12.40) op het grote terras voor de ingang van het hotel tot dat de grote blauwe Tuibus 36 voor kwam rijden. Koffers er in en daarna weer een rondtour over het eiland om nog meer passagiers voor de terugvlucht op te halen.
Probleemloos door de bagageafhandeling en boarden.
Cup a soup en saucijzebroodje tijdens de vliegtocht waarna het heel langzaam donker werd buiten. Onbewolkt dus schitterend zicht. De piloot (waren er maar meer zulke) hield ons keurig op de hoogte waar we allemaal langsvlogen en wat we buit allemaal konden zien. Chapeau!!!
Op Schiphol ook geen probleem dus we stonden in een ommezien met onze bruine koppen te blauwbekken op het perron van de NS. Trein reed keurig op tijd zodat we om 00.20 uur op station Europapark arriveerden.
Daar stond S. met de auto op ons te wachten. Nog geen week haar rijbewijs en er wordt al volop misbruik van haar gemaakt. Elk voordeel heb z'n nadeel:).
Een kleine terugblik op de afgelopen week leert ons dat we een prima vakantie hebben gehad, het hotel uitstekend was, we de volgende keer ( ooit, weet nog niet wanneer) alleen logies met ontbijt nemen omdat het avondbuffet weliswaar heel lekker is maar je elke avond hoofdzakelijk hetzelfde eet, reizen met de trein naar Schiphol goed bevallen is, zowel ruimbagage  en handbagage heel handig  is en Tui de zaak keurig voor  elkaar had.

Moi

HB.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten