zaterdag 11 februari 2017

Rondje rijden

Hola luitjes.

Zoals verwacht begon de dag met regen. En nog steeds die harde wind.

Zo ziet dat er dan uit als je wakker wordt. Dus het hele lijf wordt in slow motion gezet met als gevolg dat we om kwart over tien als laatste de ontbijtzaal uitrolden. 
Net toen we besloten hadden om in de auto te gaan brak het zonnetje door. Dus in plaats van naar beneden, hup naar het dakterras. Dat was bijna helemaal leeg. Met een beetje passen en meten wurmden we onze ligbedden in een uitsparing van het zwembad. Volledig uit de wind kon de koperen ploert weer aan het afbakken beginnen. Bruin zullen wel nooit meer worden, maar roooooood dat we zijn.
Nadat de brandweer de belendende percelen nat had gehouden zijn we in de auto gestapt en hebben we een rondtour gemaakt over de noordkant van het eiland. Smalle bergweggetjes met heel veel haarspeldbochten, hier en daar door de wolken, een buitje en af en toe ook zon.
Zie de plaatjes, waarbij opgemerkt dient te worden dat de ene geen bloemenzaak is maar een begraafplaats.
Waarvan acte.
Nu liggen we uit te buiken op onze kamer van het buffet. Met dompelaerkoffie en dom. Misschien dat we nog aan de wandel gaan maar dan eindigen we toch weer aan de sangria. En dat is nieuws van nul en generlei waarde.

Hasta Tenerife.1 opmerking:

  1. Koffie, dom en sangria.......? Niets doms aan, gewoon lekker. Geniet er vandaag (zondag) nog even van.

    BeantwoordenVerwijderen