zaterdag 11 februari 2017

Goede Teide, slechte Teide.

Hola luitjes.

Zoals al vermeld hebben we een autootje gehuurd. Een Nissan note. Rijdt wel, maar schiet niet op. Maakt niet uit. Drie dagen kunnen we van hem of haar genieten. Staat pontificaal voor de ingang van het hotel. Waarom drie dagen? De weersvoorspelling is van dien aard dat we de komende drie dagen regen kunnen verwachten. Nou ja, dan maar het eiland bekijken, niet waar?

Vanmorgen dus naar de Teide. De hoogste berg van Spanje! 3750 meter hoog. Je rijdt eerst zelf tot bijna boven en vandaar ga je het laatste stuk met de kabelbaan omhoog.  


We hadden al kaarten gereserveerd en de baliemedewerkster van het hotel gaf een " GO " om half negen dus wij die kant op. Uurtje sturen door vulkanisch gebied. Mooi man. Bij de kabelbaan aangekomen was het wel heeeel erg rustig. 
En ja hoor...... Navraag leerde dat in verband met het slechte weer, veuls te harde wind, de kabelbaan niet ging. En morgen en overmorgen ook niet. Was vanmorgen al bekend, zei ze ook nog. Tuuuurlijk.


Dikke shit dus.
Dan maar wat rondtouren en tapas gegeten in een plaatsje met de naam El Medano.Voor de rest zie de andere dagen. Buffetten, boulevardsjokken en sangria. Oh ja, ook nog eem soebatten om de kabelbaankaartjes te restitueren.  Wel gelukt, kunnen we andere leuke dingen voor doen.
Morgen bij goed weer dakterrassen en bij slecht weer touren.
We zullen wel zien wat het wordt.

Hasta Tenerife

1 opmerking:

  1. Een nissan vind ik fijne auto's, zelf hebben we ook wel is een auto gehuurd op vakantie. Ik weet niet welke nissan wij precies hadden maar hij reed heel lekker en was heel luxe van binnen, prima auto!

    BeantwoordenVerwijderen