donderdag 2 juni 2016

Morgen naar huis. Wat doet dat met een mens!!!!

Hola luitjes.

Vanmorgen uitgeslapen. In mijn rol als medicijnman was ik zo vrij om de ochtendpil gisteravond al bij een reiziger in zijn pillendoos te stoppen. Zodoende vanmorgen uitgeslapen tot 08.00 uur en werd ik niet door de bonzer uit bed geroffeld.
Weer van dat verschrikkelijke ontbijt genoten en daarna slingers opgehangen op het terras. De jarige G. moest van dat alles niks hebben en was er snel tussen uit geknepen en stond op een afstandje toe te kijken. Door middel van een omtrekkende beweging kon ik hen verrassen en overhalen mee te gaan het terras op. Met een luid " hij leve hoog (2x) en hieperdepiep hoera ( 3x) " werd hij toegezongen. Als cadeau werd hem een T shirt van Tenerife overhandigd. Daarna contact gezocht met Nederland en werd Rob H. een aubade gebracht met zijn verjaardag. Daarna metredelijk grote groep op souvenierjacht. Op een gegeven ogenblik konden De jarige G en ik ons onttrekken aan de groep en liepen samen verder. Bleek het nb een oud scout te zijn uit de tijd van het NPK te anloo.
Je snapt het al........onze relatie is voor eeuwig.
Het is ook nog wat geworden met de souvenirs overigens.
Na de Lunch. bij de Rode Garnaal, wat eigenlijk een kreeft is, op zoek naar de bestuurder van een banaan. Je weet wel , zo'n geel ding die met een bloedvaart over het water wordt getrokken. Moesten we doen zei RJ.
Nadat we alles geregeld hadden gingen we met ons vieren(L. D.RJ en ik ) tot aan ons kruis door de oceaan waar we opgepikt werden door een speedboot met een 200 pk motor erachter. Op open zee moesten we overstappen op een dubbele banaan en brak de hel los. Met een verschrikkelijke vaart hotsten en botsten we over het water. Binnen drie tellen was je klets, zaten je ogen vol, zat je met gesloten ogen en samen geknepen billen en knieen te wachten tot je eraf viel. D. Viel er wel af maar bleeft tussen ons in liggen. Geen gevaar dus door met het spul.
Na tien minuten was het weer over. 9 minuten en 50 seconden met de ogen dicht over de oceaan knappen. Wie bedenkt dat. Maar wel moooooooi.
Thuis gekomen lekker douchen en van ons laatste avondmaal genieten. Inclusief  kaasplank en rode port. Smullen man.
Tijdens de maaktijd nog eem een tranentrekker. Komen vier medereizigers bij onze tafel staan, bedanken ons voor de fijne vakantie en we krijgen alle vier een met "Tenerife  " bedrukte theedoek.
Hou het dan maar eens droog.
Driewerf dank.
Daarna met het begeleidingsteam het zogenaamde rode boek doorgenomen. Daarin worden alle deelnemers geevallueerd. Tijdrovende maar belangrijke klus. Schriftelijke vastlegging moet het de begeleiding voor het volgend jaar makkelijk maken.
Nu nog eem bloggen .
Klaar
Dus plat. Morgen naar huis. Zal nog wel druk worden met koffers pakken, bussen, vliegen en weer bussen. Maar vooral afscheid nemen.........
Hoe hou je het droog.  Dat zien we morgen dan wel weer!

Hasta Tenerife

1 opmerking:

  1. Hallo lezer van dit Blog! Iedere dag de belevenissen gelezen, prachtige verhalen om zo nu en dan weer terug te lezen en te denken aan onze vakantie op Tenerife.

    BeantwoordenVerwijderen