zaterdag 30 juli 2011

Gisteren en vandaag

Hola gente (=mensen)!

Gisteren weer beestenweer op de camping. Deed ons denken aan de pss pss Hoornseplas...

Om het slechte weer te ontvluchten even rondtouren met de auto. Toen kwamen we erachter dat bij het strand bij Sant Feliù wél mooi weer was. Dus gingen we daar op het strand zonnen! Daar hebben we nog een bijzonder lekker ijsje gegeten.
´s Avonds hebben we nog gekolonist.

Vandaag stapten we na het ontbijt meteen in de coche (= auto). We waren op weg naar Selv adventure. Een door-de-boomklimpark waar we verslaafd aan zijn. Eerst een riem omgedaan met 2 karabijnhaken en 1 katrol. De hele combinatie kun je ook als stoel gebruiken, heel handig voor als je gaat ´kabelbanen´. Verder moesten we klimmen, klauteren, glijden, vallen, (te) grote stappen zetten, hangen, stijgbeugelen, kruipen op minimaal 10 meter hoogte. SUPER!



We hadden net de 4e opdracht uitgevoerd (van de 5) toen het begon te onweren en te sputteren. Die sputters liepen snel over in dikke regendruppels, maar we moesten nog één opdracht doen. Dat was weliswaar maar één superlange kabelbaanrit, maar wel één om kletsnat van te worden. Alle 4 met een rotgang tussen de bomen door gekabelbaand en snel naar een beschermhutje gerend. Toen we net binnen waren, begon het nog harder te onweren en het begon te hagelen - hagelstenen zo groot als knikkers!



Toen het wat rustiger werd buiten, stapten we snel in de auto en reden naar de camping, waar het blijkbaar helemaal niet had geplenst. Zo zie je maar weer hoe plaatselijk het kan zijn in España!

Zijn net het dorp ingelopen waar we dit blog aan het schrijven zijn. Snikheet! Het is ook nooit bien!


Adiós amigos!

Hasta paella

hbES

2 opmerkingen:

  1. Klinkt erg 'koel'wat jullie hebben gedaan! Hopen dat de zon er snel aan komt om lekker blauw blauw te gaan bakken!
    Liefs,
    LA lA !
    O ja JW heeft ook een blog op zijn vakantie, lijkt wel of ik reclame zit te maken maar misschien vinden jullie het leuk : blog.urial.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeii, cool jullie zijn gaan bomen klimmen of hoe dat ook heet! Wij zijn vanochtend net aangekomen in Ozolnieki in Letland. Super mooi hier en snik snik heet! Hoe is het weer bij jullie? tot heel heel snel! Xxandasar

    BeantwoordenVerwijderen