donderdag 14 oktober 2010

De S van HBES onder het mes.

Een poosje geleden al (maart 2010) werd er door S geklaagd over pijn in haar linkervoet. " 't Gaat vanzelf wel weer over" was de eerste reactie, maar dat deed het niet. Op bezoek bij de dokter, die een paar weken rust voorschreef. Volleybal technisch pakte dat niet zo heel goed uit maar later, op vakantie wel. Tijdens, en na de vakantie, was de pijn er echter nog steeds en werden we doorverwezen naar het Sportmedischcntrum van het UMCG. Ook daar weer foto's gemaakt en na bestudering van al het fotgrafisch materiaal was de conclusie:  Poot eraf......... nee hoor geintje. Er zou een scheurtje zitten in de groeischijf van S haar linkervoet. Intern overleg tussen de chirurg en de kinderorthopeed had tot gevolg dat er geopereerd diende te worden. Met een of twee draadjes wordt het spul weer aan elkaar gezet waarna de problemen over zouden kunnen zijn.
Dat was de voorgeschiedenis.
Nu is het dan zover. Na een "" nutteloze"" dag (10.00 uur aanwezig)van veel wachten en drie gesprekejes (16.00 uur) zijn B en S in het ziekenhuis achtergebleven en zij E en H nu thuis.
Morgen omstreeks 11.00 uur (of later) zal S geopereerd worden. Afhankelijk van tijdstip en de hoeveelheid last na de operatie mag S vrijdag misschien weer naar huis, maar het zal wel zaterdag worden.
Morgen meer.!!!!!!!


Groet'n EH en ook wel van SB denken we.

moi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten