vrijdag 1 september 2017

Bootje varen

Bon giorno

Voor het geval dat we iets zouden missen van de " cinque terre " hebben we ook maar eem een bootje gehuurd. En omdat we de beroerdsten niet zijn mochten er een heleboel met ons mee varen.
Hadden we de vijf dorpen al te voet en met de trein verkend, nu moest het vanaf het water. Met als eindpunt: Portovenere. Met de klemtoon op de ve.

Dus geen praatjes maar werkelijk schitterende plaatjes:
Driehonderd zevenenzeventig treden, weet je nog. 

In Portovénere een uurtje aan wal. Net tijd genoeg om een opknappertje bij te werken:Daarna nog een hapje en drankje met als gevolg een vette medaille in een net gewassen t shirt. Het onderste moest uit de kan, nou dan weet je het wel.

Daarna weer terug varen het onbekende tegemoet:


Achteraf viel hier niets uit dus daar hadden we mazzel mee. Al met al hebben we 4 uur op zee gezeten en een uur gesjokt. Mooie dag met heerlijk weer. In Levanto hebben we ons aan van alles gelaafd en hebben we de nodige spijzen tot ons genomen zodat we moe en voldaan in onze slaapzakken zijn gegaan.

Oh ja, nog eem dit. We hebben nieuwe buren met een bak van een caravan naast ons gekregen. Die caravan heeft enorme ramen die 's nachts openstaan. Met als gevolg, een diepe zucht en.......

                                                                        Juist......Welterusten:).

Van morgen om 04.oo uur een stoevertje over de tent. Schoorsteen dicht gedaan. Bui over.

Weer welterusten.

Inmiddels heerlijk ontbeten, de Nederlandse snurker naast ons is weer vertrokken en wij hebben rustdag. Zal wel weer een paar keer richting dorpje lopen worden dus. Geen straf, de gelato is prima. Mijn donna ook.

Arreviderci.
HB


2 opmerkingen:

  1. 377 tredem kun je idd beter vanaf het water bekijken dan ze gaan tellen. Mooi vanaf het water! T-shirt met medaille weggegooid? Enne snurkende Nederlanders met openstaande caravanramen....ramen van die hut dicht doen. Of struikelen over zijn dissel. Wacht tot er morgen een Duitser komt met zo'n bak met airco waarvan de uitlaat richting jullie bolletje staat. Dan trek je de stekker er gewoon uit.😄hoop dat de plek naast je leeg blijft. Slaap lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mensen speciaal de kinderen vinden deze minecraft knuffels goedkoop. Zelfs ik ben er ook nieuwsgierig naar. Ik zou wat kunnen kopen in de volgende zending. Ze zijn redelijk redelijk.

    BeantwoordenVerwijderen